Tabu
Image default
CULTURE Slider

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Lumea controversată a modei întâlnește cea de-a șaptea artă într-o nouă producție cinematografică semnată de regizorul Ridley Scott. Secretele a trei generații ale dinastiei Gucci și povestea tragicei dispariții din 1995 a lui Maurizio Gucci vor face subiectul unei pelicule electrizante. Lady Gaga revine pe marile ecrane în distribuția noului lungmetraj care va fi lansat în această toamnă. 

Trei decenii Gucci regrupate într-un singur film. Regizorul Ridley Scott s-a aventurat să creeze un lungmetraj despre cele mai mari secrete din spatele afacerilor de familie ale celebrei case de modă italiene. 

Un proiect cinematografic de anvergură, anunțat încă din anul 2019, care pornește de la adaptarea cărții Saga Gucci — De la lux la moarte, de la creație la războiul bursier de Sara Gay, publicată în 2001. Asasinatul lui Maurizio Gucci din 1995 va juca un rol central în economia filmului. 

Premiera oficială a peliculei este programată pentru toamna acestui an. Echipa de producție își propune să lanseze filmul în 2021, celebrând astfel centenarul casei Gucci. 

Printre vedetele care vor evolua în noul lungmetraj semnat de Ridley Scott se numără Jemery Irons, Jared Leto, Al Pacino, Camille Cottin și Lady Gaga. Cântăreața și actrița din A Star Is Born o va interpreta pe Patrizia Reggiani, cea mai faimoasă văduvă din Italia, care a fost condamnată la 26 ani de închisoare pentru asasinarea fostului ei soț, Maurizio Gucci. Defunctul moștenitor al imperiului Gucci, aflat acum sub direcția artistică a designer-ului Alessandro Michele, va fi interpretat de actorul Adam Driver. 

sursa: Madame Figaro 

ARTICOLE SIMILARE

Doliu uriaș la Hollywood! Sean Connery a murit

Andreea Damian

De ce săpunul, apa și dezinfectantul sunt cei mai mari dușmani ai coronavirusului

Andreea Damian

Unde petrecem 8 Martie?

realitatea

Ariana Grande se întoarce la Manchester după doi ani de la atacul terorist

Andreea Damian

OSCAR 2019: Billy Porter a atras toate privirile într-o rochie frac pe covorul roșu

realitatea

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu