Tabu
Image default
CULTUREFASHIONPEOPLESlider

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Lady Gaga va juca în filmul lui Ridley Scott despre uciderea lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci. Maurizio Gucci a ocupat pentru o vreme funcţia de director general al casei Gucci. El a fost împuşcat mortal de un asasin plătit în faţa birourilor companiei sale în anul 1995.

Maurizio Gucci
Patrizia Reggiani

Actrița și cântăreața de 33 de ani o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, cunoscută drept Văduva neagră a Italiei. Reggiani a fost părăsită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără. Aceasta a fost condamnată pentru că a ordonat, în 1995, asasinarea nepotului lui Guccio Gucci, fondatorul casei de modă Gucci.

Patrizia Reggiani, supranumită Văduva Neagră în timpul acelui proces pentru crimă, unul dintre cele mai intens mediatizate scandaluri din înalta societate a Italiei, a fost eliberată din închisoare în 2016, potrivit Variety.

Povestea despre asasinarea lui Gucci este scrisă de Roberto Bentivegna, bazată pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, de Sara Gay Forden. Ridley Scott va produce filmul, împreună cu Giannina Scott şi Scott Free Productions.

Pentru Lady Gaga este al doilea rol în film după cel din A Star is Born, regizat de Bradley Cooper. Artista a fost nominalizată la premiile Oscar pentru interpretarea sa şi a câştigat un premiu Oscar pentru că a scris cântecul Shallow de pe coloana sonoră.

ARTICOLE SIMILARE

De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți

Andreea Damian

V for Vintage la Cafepedia

realitatea

Viral TikTok – cel mai frumos mod de a lega șireturile sandalelor tale

Andreea Damian

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis 

Andreea Damian

Băuturile fermentate, noul elixir al tinereții

Andreea Damian

Lumea modei e cu ochii pe Michelle Obama

realitatea

Scrie un comentariu