Home > Agenda > Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Lady Gaga

Lady Gaga va juca în filmul lui Ridley Scott despre uciderea lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci. Maurizio Gucci a ocupat pentru o vreme funcţia de director general al casei Gucci. El a fost împuşcat mortal de un asasin plătit în faţa birourilor companiei sale în anul 1995.

Maurizio Gucci

Patrizia Reggiani

Actrița și cântăreața de 33 de ani o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, cunoscută drept Văduva neagră a Italiei. Reggiani a fost părăsită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără. Aceasta a fost condamnată pentru că a ordonat, în 1995, asasinarea nepotului lui Guccio Gucci, fondatorul casei de modă Gucci.

Patrizia Reggiani, supranumită Văduva Neagră în timpul acelui proces pentru crimă, unul dintre cele mai intens mediatizate scandaluri din înalta societate a Italiei, a fost eliberată din închisoare în 2016, potrivit Variety.

Povestea despre asasinarea lui Gucci este scrisă de Roberto Bentivegna, bazată pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, de Sara Gay Forden. Ridley Scott va produce filmul, împreună cu Giannina Scott şi Scott Free Productions.

Pentru Lady Gaga este al doilea rol în film după cel din A Star is Born, regizat de Bradley Cooper. Artista a fost nominalizată la premiile Oscar pentru interpretarea sa şi a câştigat un premiu Oscar pentru că a scris cântecul Shallow de pe coloana sonoră.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

by Andreea Damian   1 min
0