Home > Agenda > stiri > Lady GaGa vrea să poarte penis artificial

Lady GaGa vrea să poarte penis artificial

Lady GaGa nu este deloc afectată de zvonurile care spuneau despre ea că ar fi hermafrodită și că ar avea penis. Mai mult, ea s-a decis să facă mișto de cei care au lansat aceste zvonuri și cea mai bună metodă pe care a gasit-o este să poarte, pe scenă, un penis artificial.

Ea a declarat că oricum poartă în concerte și costume mai masculine și că melodiile ei sunt într-un registru destul de jos, iar penisul ar completa imaginea ei masculină. Piesa pe care o va interpreta purtând indecentul accesoriu se va numi "Lady Gaga moare greu"(en. dies hard). Ceea ce mai are acum de făcut este să-i convingă și pe cei din echipa ei de consilieri că penisul artificial este o idee bună.

GaGa a mai făcut și câteva comentarii despre diferențele de opinie asupra activității sexuale a bărbaților și cea a femeilor. E a declarat că i se pare nedrept ca un bărbat care povestește cum a făcut sex cu mai multe femei într-un timp scurt să fie considerat un adevărat macho, iar o femeie care recunoaște același lucru să fie considerată de cea mai joasă speță.


Comenteaza acest articol

Lady GaGa vrea să poarte penis artificial

by realitatea   1 min
0