Home > Agenda > stiri > Lady GaGa vrea să pozeze în Playboy

Lady GaGa vrea să pozeze în Playboy

Lady GaGa e hotărâtă să facă și să încerce orice în această viață. GaGa și-a pus în cap să pozeze în celebra revistă Playboy și singurul lucru care o împiedică să-și facă această dorință publică este dezacordul venit din partea prietenilor ei celor mai apropiați.

O sursă apropiată lui Lady GaGa a declarat că artista vorbește din ce în ce mai des despre această idee a ei în ciuda faptului că toată lumea îi spune că ar face o prostie. Interpreta este una dintre cele mai mari fane din lume ale lui Hugh Heffner și ale celebrei publicații pentru bărbați. În plus, a declarat aceeași sursă, ea este fascinată de ideea întrepătrunderii artei cu sexul. fapt care poate fi ușor remarcat în toate spectacolele și videoclipurile ei.

Până o vom putea vedea goală în Playboy, putem să ne mulțumim cu posturile ei homoerotice din ultimul ei clip, Alejandro.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman
Lady Gaga este noua imagine Versace! Uite cat de bine seamana cu celebra Donatella

Loading...

Comenteaza acest articol

Lady GaGa vrea să pozeze în Playboy

by realitatea   1 min
0