Tabu
Image default
CULTUREPEOPLE

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Într-un interviu acordat revistei Numero, Karl Lagerfeld spune că s-a săturat de mișcarea „MEE TOO”.

Designerul a transmis un mesaj dur vedetelor care s-au alăturat mișcării. „Ce mă șochează cel mai tare este faptul că starletelor le-au trebuit 20 de ani ca să-și amintească ce s-a întâmplat”, a declarat acesta. „Ca să nu mai spun că nu există martori”, a spus Lagerfeld.

Reamintim că #MeToo este o campanie prin care milioane de persoane îşi povestesc online propriile experienţe de hărţuire sexuală. Totul a pornit de la scandalul sexual în care este implicat producătorul hollywoodian Harvey Weinstein care a generat o campanie online despre hărţuirea sexuală, la care participă milioane de femei pe reţelele de socializare.

Astfel, femeile care participă la această campanie povestesc despre propriile lor experienţe de hărţuire sexuală şi abuz, prin numeroase mesaje publicate pe Facebook, dar şi pe Twitter, folosind hashtagul „#MeToo“/„Şi eu“.

„Am citit undeva că acum trebuie să întrebi modelul dacă se simte confortabil pozând. E prea mult, de acum ca designer nu poți face nimic”, a spus acesta.

Lagerfeld a amintit cazul lui Karl Templer, acuzat de hărțuire sexuală. „Nu cred niciun cuvânt din ceea ce se spune. O fată s-a plâns că acesta a încercat să-i dea jos pantalonii și el a fost exclus instant dintr-o profesie în care fusese venerat. Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, nu mai deveniți modele. Alăturați-vă unei mănăstiri, va fi întotdeauna un loc pentru voi”, a declarat designerul.

Pe altă parte,  actrițele implicate în mișcarea #MeeToo au răspuns imediat, numindu-l un „dinozaur misogin”.

 

ARTICOLE SIMILARE

George Buhnici, declaraţii halucinante: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Andreea Damian

KITTY CEPRAGA da lovitura in Italia!

N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Andreea Damian

Festivalul Internaţional de Film Independent ANONIMUL | Douăsprezece scurtmetraje româneşti, în competiţie

Andreea Damian

Scrie un comentariu