Tabu
Image default
CULTUREPEOPLE

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Într-un interviu acordat revistei Numero, Karl Lagerfeld spune că s-a săturat de mișcarea „MEE TOO”.

Designerul a transmis un mesaj dur vedetelor care s-au alăturat mișcării. „Ce mă șochează cel mai tare este faptul că starletelor le-au trebuit 20 de ani ca să-și amintească ce s-a întâmplat”, a declarat acesta. „Ca să nu mai spun că nu există martori”, a spus Lagerfeld.

Reamintim că #MeToo este o campanie prin care milioane de persoane îşi povestesc online propriile experienţe de hărţuire sexuală. Totul a pornit de la scandalul sexual în care este implicat producătorul hollywoodian Harvey Weinstein care a generat o campanie online despre hărţuirea sexuală, la care participă milioane de femei pe reţelele de socializare.

Astfel, femeile care participă la această campanie povestesc despre propriile lor experienţe de hărţuire sexuală şi abuz, prin numeroase mesaje publicate pe Facebook, dar şi pe Twitter, folosind hashtagul „#MeToo“/„Şi eu“.

„Am citit undeva că acum trebuie să întrebi modelul dacă se simte confortabil pozând. E prea mult, de acum ca designer nu poți face nimic”, a spus acesta.

Lagerfeld a amintit cazul lui Karl Templer, acuzat de hărțuire sexuală. „Nu cred niciun cuvânt din ceea ce se spune. O fată s-a plâns că acesta a încercat să-i dea jos pantalonii și el a fost exclus instant dintr-o profesie în care fusese venerat. Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, nu mai deveniți modele. Alăturați-vă unei mănăstiri, va fi întotdeauna un loc pentru voi”, a declarat designerul.

Pe altă parte,  actrițele implicate în mișcarea #MeeToo au răspuns imediat, numindu-l un „dinozaur misogin”.

 

ARTICOLE SIMILARE

UNTOLD 2023. Record în prima zi de festival

Andreea Damian

Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea. Cum arată inelul de logodnă

Andreea Damian

Traditii si semnificatiile lor in noaptea de Sanziene

realitatea

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Cum a reușit Kylie Jenner să construiască un imperiu de 900 mil. $ la doar 21 de ani

Andreea Damian

Spoiler pentru sezonul 8 din Game of Thrones. A fost deconspirat un mare secret

Andreea Damian

Scrie un comentariu