Tabu
Image default
FASHIONSlider

Lanvin Fashion Show | Puterea identității într-o colecție atemporală

Bruno Sialelli, directorul artistic al Lanvin, a propus o colecție de primăvară-vară 2022 cu 49 de siluete care reafirmă bogăția stilului casei franceze. De la inspirații Art Deco la supereroi DC Comics, stilul lui Lanvin se adaptează atât la trecut, cât și la prezent.

De la sosirea sa la conducerea casei Lanvin, Bruno Sialleli a avut tendința de a face marca un pilon al culturii pop internaționale. După o campanie cu Paris Hilton și artista de muzică rapp din anii ’90 Eve, pentru sezonul de toamnă/iarnă 2021-2022, designerul a revenit cu o nouă colecție care evidențiază puterea stilului Lanvin.

Lanvin, o casă cu coduri atemporale

Cu peste o sută de ani în urmă, în 1889, o femeie pe nume Jeanne Lanvin și-a lansat casa de modă omonimă, fiind în prezent cea mai veche casă de modă franceză. După unele tulburări, eticheta pare să fi revenit la viață și să fi inaugurat o nouă eră sub egida lui Bruno Sialleli.

Glamorous, sexy, funcțional. Dulapul Lanvin se dovedește a fi al unei femei moderne, care dezvoltă dragostea pentru haine chic. La Lanvin, femeia este îndrăzneață!

„Cele mai multe rochii pe care le-am vândut recent au fost cele mai puternice, cum ar fi rochia Lurex purtată de Bella Hadid. Majoritatea clienților care vin la noi vin să fie susținuți de produse pline de farmec și fabuloase.”, a spus designerul pentru Vogue US.

Pe pasarela din Paris, colecția Lanvin primăvară-vară 2022 conține elemente art deco, pop art, dar și o colaborare cu Warner Bros.

„Stilul Art Deco prin obiectivul filmului a fost foarte interesant pentru noi, deoarece moda constă în crearea de vise informate prin numeroase referințe care să fie preluate foarte liber”, a declarat Bruno Sialleli.

Colecția include Catsuit, jachete Blazer supradimensionate, rochii, materiale texturate. O colecție pe cât de dinamică pe atât de romantică, care aduce un omagiu identității casei Lanvin.

ARTICOLE SIMILARE

La You&Me, colectiile Zoppini cu o reducere de 20%

realitatea

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Andreea Damian

Kate Middleton lovește din nou

realitatea

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care e starea de sănătate a vedetei, bolnavă de cancer

Andreea Damian

Particule de poluare au fost găsite în placenta gravidelor – studiu

Andreea Damian

Val de reacții după ce Delia a spus că nu vrea să aibă copii

Andreea Damian

Scrie un comentariu