Tabu
Image default
PEOPLESlider

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală

Larisa Drăgulescu a plecat în străinătate și a lucrat o bună perioadă de timp la un club de noapte, acolo unde l-a cunoscut pe actualul ei soț. Însă pandemia de COVID-19 a făcut-o să se apuce de videochat.

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu avea să meargă și mai departe, după ce s-a sărutat cu o femeie într-un videoclip muzical. Nu ar spune nu unei relații cu o femeie, având și argumente în acest sens.

„La cât de dezamăgită am fost din dragoste, nu aș refuza o relație cu o femeie. Asta pentru că femeile știu să ofere mult mai multă iubire”, a dezvăluit Larisa.

„Suntem foarte bucuroși că am avut o echipă frumoasă pentru a realiza acest videoclip, la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul este pe placul nostru.

Povestea clipului este din lumea reală, ea se referă la faptul că uneori iubim o persoană căreia ne dedicăm tot timpul și oferim iubire, iar, la final, uneori, avem surpriza să aflăm că iubim pe cu totul altcineva.

Personajele din videoclip arată că iubirea nu are bariere și că de multe ori aflăm că persoană de lângă noi iubește de fapt o altă persoană, chiar de acelasi sex. Noi toți din acest clip suntem open mind și suntem de acord că fiecare face ce vrea cu viața lui.

Larisa Drăgulescu și Jasmina sunt bune prietene, iar atunci când au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment să interpreteze personajele pentru că ele însele susţin comunitatea LGBTQ”, a declarat Fabio Niță, potrivit click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2020

Andreea Damian

Cărți captivante de citit acasă

Andreea Damian

Anunţul incredibil făcut de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laureţiu Reghecampf

Andreea Damian

Modul în care stresul ne poate schimba viața în bine

Andreea Damian

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Cele mai bune instrumente folosite pentru masaj facial. Cum știi pe care să-l alegi

Andreea Damian

Scrie un comentariu