Home > Lifestyle > culinar tabu > L’Atelier, un nou resturant franţuzesc în Bucureşti

L’Atelier, un nou resturant franţuzesc în Bucureşti

Hotel Epoque anunță lansarea L’Atelier“ – l’art culinaire, introducând noul concept al restaurantului gastronomic, care mizează pe corespondența între artă culinară și artele frumoase ca sursă de inspirație.

La€™Atelier este restaurantul franțuzesc care oferă o experiență culinară completă și captivantă și care se concentrează pe individualitate și pe armonie.

Sub motto-ul “€œl’art culinaire”, oaspeții descoperă în L’Atelier creații unicat, care acordă în mod firesc gourmet-ul pictural, tușele spontane și bucuria de a găti a Chef-ului cu rigoarea tehnicilor gastronomice, toate puse în valoare de un serviciu remarcabil.

Stephane Simond, Executive Chef și un pasionat al haute cuisine française, reinterpretează cu o sublimă generozitate temele clasice în ritmuri noi și exuberante.

Adresându-se atât gastronomilor și pasionaților bucătăriei franceze din București, cât și celor ce doresc o experiență culinar-artistică unică. L’™Atelier își întâmpină oaspeții într-o locație singulară, chiar lângă Parcul Cișmigiu, și într-un decor rafinat, în tonuri nobile și calde, menit să accentueze descoperirea gastronomică.

Le Chef se ocupă personal de alcătuirea selecțiilor pentru evenimentele private și creează meniul pentru business lunch, evenimente exclusive și pentru cinele festive.


Loading...

Comenteaza acest articol

L’Atelier, un nou resturant franţuzesc în Bucureşti

by   1 min
0