Home > Vedete > Laura Bretan și-a aniversat majoratul în Chicago

Laura Bretan și-a aniversat majoratul în Chicago

Laura-Bretan

Pe 7 aprilie, talentata Laura Bretan a împlinit 18 ani, pe care i-a sărbătorit într-un mod cu totul special, departe de România, în Chicago, SUA. Mai exact în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, alături de părinți și frați.
Nici nu și-a dorit mai mult. Puștoaica care a participat la diverse concursuri precum “Eurovision” și a căștigat ediția din 2016 a showului “Românii au talent” a avut parte de un tort decorat cu marțipan, pe care erau lumânările cu cifra 18.

laura-bretan aniversata

laura-bretan aniversata

N-au lipsit nici baloanele. nici confetti, nici darurile aduse de cei dragi. Laura Bretan a primit și nenumărate mesaje de felicitare și le-a mulțumit tuturor. “Mulțumesc pentru urări. M-am simțit foarte fericită”, a scris Laura Bretan pe rețelele sociale, lângă imaginile cu tortul roz. Pentru cei care nu știu, Laura ar fi trebuit să aibă în România un turneu de 18 spectacole, în 18 orașe, acesta fiind un cadou al ei pentru fani, însă evenimentele s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume a showbiz-ului.

laura-bretan party

laura-bretan party

Laura Bretan s-a născut la Chicago, pe 7 aprilie 2002 și incurajată de mama ei a început să cânte în biserică încă de când avea patru ani. La cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri și emisiuni de televiziune. În iunie 2016 a participat și a câștigat concursul “Românii au talent” iar în același an se califică ca finalistă pentru “America’s Got Talent”.


Comenteaza acest articol

Laura Bretan și-a aniversat majoratul în Chicago

by Tabu Tabu   1 min
0