Tabu
PEOPLESlider

Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a murit de COVID-19

Tatăl actriţei Laura Cosoi s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a decedat joi, 26 noiembrie. Anunţul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, scrie bzi.ro.

Laura Cosoi a confirmat moartea tatălui ei, printr-un mesaj pe Facebook: „Azi, tăticul meu iubit şi bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”.

Tatăl Laurei Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului. A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Detox: cum să-ți purifici corpul după sărbători? Programul ideal

Andreea Damian

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

Femeile nu mai vor copii, din cauza schimbărilor climatice!

Andreea Damian

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 66. Serialul Vulpița, la final. Efectele, iremediabile!

Andreea Damian

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Scrie un comentariu