Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Laura Cosoi și-a botezat fiica în Maramureș

Familia formată din Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au decis să facă botezul micuței Vera departe de București, tocmai în Maramureș, la 630 de kilometrii. Pe care familia celor doi i-au străbătut cu mașină, așa cum v-am povestit deja.
La fel că și la Rita, și de data aceasta, la botezul Verei, cei doi părinți și-au creștinat și cea de-a două fetiță sâmbătă, 3 octombrie, organizând petrecerea de botez într-un cadru de poveste, rustic, precum în poveștile tradiționale. Evenimentul a fost organizat la Casa Olarului, la Baia Sprie, Maramureș, a fost unul extrem de relaxat, cu invitați cunoscuți, prieteni apropiați de-ai actriței precum Adela Popescu și Radu Vălcan, Nicolai Tand și familia lui sau designerul Stephan Pellger.

botez fiica laura cosoiAtmosfera a fost întreținută de frații Petreuș, care au dat tonul distracției tradiționale, completând perfect cadrul câmpenesc al momentului. Obiceiurile locurile au fost la cinste la acest botez, de la hainele tradiționale cu care a fost îmbrăcată Vera, la mâncarea făcută de bătrânele locului la ceaun sau la cuptoarele tradiționale. Rita a fost cumințică și s-a simțit foarte bine la eveniment, la fel ca toți invitații. Din pacaate au lipsit de la eveniment două prietene bune ale Laurei, Dana Rogoz sau Tily Niculae și ele proaspete mămici.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce se ocupă acum Doinița Oancea

Tabu Tabu

Schimbările climatice provoacă deja creșterea nivelului stresului și al depresiei, arată studiile

realitatea

Adela Popescu, Victoria Răileanu și Cristina Sima Dumitrescu, aniversări speciale în familiile lor

Tabu Tabu

Afla 5 remedii naturale recomandate impotriva caderii parului!

realitatea

Cum să preîntâmpini apariția firelor albe. Sfaturi prețioase oferite de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu