Tabu
Image default

LAURA COSOI …intr-un triunghi amoros?!? CE nu stie blonda!

Noul iubit al blondei care s-a despartit de Smiley in vara are si el problemele si complicatiile sentimentale de rigoare. Barbatul de care Laura Cosoi (30 de ani) e amorezată nu e doar un tânăr frumos, ci şi unul cu o situaţie financiară foarte bună. Cunoscut drept un mare crai, Cosmin Curticăpean (36 de ani) e un tip mai mult decât darnic, care nu-şi uită iubitele nici măcar după ce s-a combinat cu o altă femeie. Altfel nu se explică următoarea situaţie: Cosmin Curticăpean, cunoscut ca patron de covrigarii, deţine si la Braşov un salon de înfrumuseţare de pe urma căruia profită Ioana, femeia cu care s-a iubit timp de 9 ani!

Laura Cosoi s-a despărţit de trei luni de Smiley şi pare că este extrem de fericită alături de noua ei dragoste: Cosmin Curticăpean, un tânăr discret, dar cu succes în afaceri. Stau mărturie fotografiile pe care frumuşica actriţă şi le-a postat, în urmă cu doar câteva zile, pe un site de socializare şi în care apare alături de Cosmin într-o vacanţă la Paris (Franţa), oraşul îndrăgostiţilor. Că bărbatul de lângă ea este foarte atent şi extrem de galant, Laura Cosoi o ştie foarte bine.

A investit 30.000 de euro într-un business la Braşov.Ceea ce, mai mult ca sigur, nu cunoaşte însă talentata actriţă este un fapt cât se poate de interesant: printre alte patru firme pe care le deţine, Cosmin Curticăpean este şi patronul unui salon de înfrumuseţare care îşi desfăşoară activitatea în oraşul Braşov şi pe care îl conduce cu mână de fier Ioana. Cine este Ioana? Femeia cu care actualul partener de viaţă al Laurei Cosoi s-a iubit nu mai puţin de nouă ani! Şi trebuie să se fi iubit, nu glumă, din moment ce Cosmin i-a lăsat Ioanei pe mână un business în care a investit, cu cinci ani în urmă, 30.000 de euro.

Nici în momentul de faţă Cosmin nu-i pretinde misterioasei Ioana vreun leu din profitul pe care aceasta îl strânge din afacerea cu salonul de înfrumuseţare.

Contactat de ziarul Libertatea, tânărul om de afaceri n-a negat informaţia, deşi a evitat pe cât posibil să ne dea mai multe detalii: “Tot ce pot să vă spun este că eu şi Ioana nu suntem persoane publice, aşa că nu vrem să fim implicaţi în nici un fel de subiect. Este, până la urmă, treaba mea ce fac cu banii şi cu afacerile mele. Oricum, chiar dacă v-aş ruga să nu mai scrieţi despre mine, ar fi în zadar. Aşa că…”.

Maşină de lux pentru actriţă. Nu doar Ioana a profitat de pe urma ralaţiei pe care a avut-o cu un bărbat de succes, în cazul acesta Cosmin Curticăpean. Inclusiv Laura Cosoi, care a avut câţiva iubiţi cu bani, a beneficiat de “atenţiile” unor astfel de personaje. De exemplu, înainte să se combine cu Smiley, blondina a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, fiul unui afacerist din Iaşi, şcolit în Anglia. Despre acesta s-a spus că i-ar fi făcut Laurei Cosoi cadou, la acea vreme, o maşină de lux în valoare de 40.000 de euro. Şi, bineînţeles, frumoasa actriţă n-a strâmbat din nas. Ba mai mult, susţin surse din anturajul blondei, Laura s-a folosit de bolid ani buni.

Dacă acum a dat peste un bărbat generos chiar şi cu fostele iubite, Laura nu poate spune acelaşi lucru despre “povestea” pe care a trăit-o alături de Smiley. Deşi a fost de departe cea mai mediatizată relaţie a blondinei, perioada de cinci ani petrecută alături de cântăreţ nu i-a adus actriţei nimic în conturi. S-au iubit, poate, curat, dar Laura n-a primit din partea lui Smiley nici măcar un inel de logodnă. Şi asta în ciuda faptului că “bărbatul cu faţa numai zâmbet” a semnat o mulţime de contracte de publicitate, de pe urma cărora încasează bani frumoşi. Mai mult, surse din anturajul celor doi foşi iubiţi ne-au dezvăluit că, la despărţire, Laura ar fi părăsit apartamentul pe care-l împărţeau în Bucureşti doar cu o sacoşă în mână!

Mai mult: Laura, ştii că iubitul tău are afaceri cu «fosta»? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Scrie un comentariu