Home > Fără categorie > LAURA COSOI si SMILEY, explicatia despartirii / FOTO

LAURA COSOI si SMILEY, explicatia despartirii / FOTO

Laura vrea să devină mămică, iar Smiley vrea să mai “golănească”! Asta a spus psihologul Hanibal Dumitraşcu pentru Click!, după ce a analizat câteva fotografii cu cei doi, realizate la diferite evenimente mondene. Acesta pare a fi şi motivul pentru care cei doi şi-au spus recent adio.

S-au ferit să spună adevăratul motiv al despărţirii, mărturisind doar că şi-au ales drumuri separate în viaţă.

Laura Cosoi (30 de ani) şi Andrei Maria (28 de ani), alias Smiley, au anunţat oficial, în urmă cu o săptămână şi jumătate, că au pus punct, de comun acord, relaţiei după cinci ani.

Cei doi au refuzat să dea prea multe detalii despre despărţirea lor, însă ne-au asigurat că nu infidelitatea a fost motivul.

Se pare, totuşi, că faptul că solistul nu-şi dorea să -şi întemeieze o familie lângă iubita lui şi nici să aibă copii, aşa cum el a declarat de curând, ar fi fost adevăratul motiv.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a analizat câteva fotografii trimise de Click! şi a ajuns la concluzia că cei doi nu puteau rămâne împreună, chiar dacă între ei existau sentimente puternice.

“Fotografiile cu cei doi, Laura Cosoi şi Smiley, surprind o relaţie de cuplu bazată pe afectivitate şi emoţii împărtăşite de către cei doi, dar de valori diferite în ceea ce priveşte familia, copiii.

Prin urmare, incompatibilitatea celor doi este generată de stilurile de viaţă distincte, diferite, astfel încât cei doi nu pot continua relaţia de cuplu, pe de-o parte nevoia Laurei de maternitate, de spaţiul intim al cuplului, iar pe de altă parte nevoia lui Smiley de a experimenta, de a i se acorda atenţie de către parteneră într-un mod exclusiv şi egoist, tipic masculină”, a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu pentru Click!

Vila din Cernica i-a rămas lui Smiley

Laura şi Smiley s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare Media Pro, când jucau în serialul “Cu un pas înainte”.

Cei doi au locuit împreună în apartamentul actriţei din Bucureşti, iar de la sfârşitul anului trecut s-au mutat în vila pe care au construit-o lângă Capitală, şi care valorează aproximativ 200.000 de euro.

Casa valorează aproximativ 200.000 de euro

După ce s-au despărţit, Laura s-a mutat din nou în apartamentul ei din Capitală, vila rămânând la Smiley.

Actriţa şi solistul şi-au separat drumurile şi ambii se axează acum pe carieră, Laura se ocupă de noua emisiune “Vis de femeie”, de la Pro TV, iar Smiley “bifează” concerte.


Loading...

Comenteaza acest articol

LAURA COSOI si SMILEY, explicatia despartirii / FOTO

by   1 min
0