Tabu
lifestyle

Laura

Cred intradevar ca ati atins un punct comercial sensibil cu acest concurs. Indiferent de sex in ziua de azi toata lumea doreste sa se "reinventeze", sa cucereasca printr-un look foarte atragator, la moda, si de bun gust (marea majoritate).
 
Nu am avut niciodata aceasta ocazie sa ma vad pe mine admirata de altii, nu am putut sa spun niciodata ca am fost multumita de look-ul meu. Bineinteles ca am incercat, printr-o tunsoare, coafura noua, un make-up delicat si potrivit momentului zilei, dar se pare ca nu prea am avut rezultate placute.
 
Nu m-am simtit niciodata foarte bine in pielea mea pentru ca nu am avut un profesionist care sa imi spune ce si cum, ce culoare ar fi mai potrivita, care tunsoare, lungimea parului ce mai adecvata. Sunt sigura ca aveti o echipa de profesionisti care mi-ar mai deschide putin orizonturile, sunt receptiva la ce e frumos si de bun gust.

As dorii o schimbare de look, pentru ca am 23 de ani si pana acum nu am reusit sa obtin un look care sa ma defineasca, termin facultatea si as dorii sa am niste poze, in care sa ma vad pe mine trecand dintr-o etapa in alta cu o stare de spirit care vine de la felul in care arat.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Winslet, respinsă de regizori pentru că era grasă

realitatea

Courtney Love a vrut să prizeze cenușa lui Kurt Cobain

realitatea

S-a inventat pastila care ar putea șterge amintirile neplăcute din memorie

realitatea

Adevăratele nume ale vedetelor

realitatea

O actrita romanca este iubita lui Bradley Cooper! AFLA in ce context!

La cererea publicului, doua noi reprezentatii Disney Live! – Mickey’s Magic Show

Scrie un comentariu