Home > Lifestyle > Stiri > Laura

Cred intradevar ca ati atins un punct comercial sensibil cu acest concurs. Indiferent de sex in ziua de azi toata lumea doreste sa se "reinventeze", sa cucereasca printr-un look foarte atragator, la moda, si de bun gust (marea majoritate).
 
Nu am avut niciodata aceasta ocazie sa ma vad pe mine admirata de altii, nu am putut sa spun niciodata ca am fost multumita de look-ul meu. Bineinteles ca am incercat, printr-o tunsoare, coafura noua, un make-up delicat si potrivit momentului zilei, dar se pare ca nu prea am avut rezultate placute.
 
Nu m-am simtit niciodata foarte bine in pielea mea pentru ca nu am avut un profesionist care sa imi spune ce si cum, ce culoare ar fi mai potrivita, care tunsoare, lungimea parului ce mai adecvata. Sunt sigura ca aveti o echipa de profesionisti care mi-ar mai deschide putin orizonturile, sunt receptiva la ce e frumos si de bun gust.

As dorii o schimbare de look, pentru ca am 23 de ani si pana acum nu am reusit sa obtin un look care sa ma defineasca, termin facultatea si as dorii sa am niste poze, in care sa ma vad pe mine trecand dintr-o etapa in alta cu o stare de spirit care vine de la felul in care arat.

Articole asemanatoare
Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg
schimbare de look
Vrei o schimbare de look? 8 lucruri pe care trebuie să le spui dinainte coafezei
creatoare de modă
O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă
Transformarea incredibilă a celui mai gras copil din Marea Britanie! Cum arată acum

Comenteaza acest articol

Laura

by realitatea   1 min
0