Tabu
LIFESTYLE What's hot

Laurent Tourette aniverseaza 10 ani de activitate in Romania

Celebrul hairstylist de origine franceza Laurent Tourette se pregateste sa aniverseze cu mare fast 10 ani de activitate in Romania. Momentul va fi marcat printr-un eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei luni despre care organizatorii anunta ca va fi inedit.

“Laurent va sarbatori prin munca cei 10 ani de activitate, el fiind implicat in show-ul de coafura pe care il pregatim alaturi de echipa Matrix Romania. Spectacolul va fi unul amplu care va avea mai multe momente conectate la show-urile sustinute de Laurent si stilistii Matrix. Amfitrionii serii vor fi Adina Halas si designerul Catalin Botezatu”, a declarat Florin Stoica, reprezentant IMAXE.

Laurent Tourette s-a facut cunoscut in Romania datorita talentului, dar si numarului impresionant de vedete care au apelat la sfaturile si serviciile sale. Laurent activeaza de mai bine de 25 ani si se bucura de un palmares bogat precum – Campion al Frantei la coafura, Campion European si Campion Mondial sau titluri precum Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel si membru al Haute Coiffure Francaise.

De asemenea, Laurent Tourette a fost desemnat si furnizor al Casei Regale din Romania.

Alaturi de echipa sa, Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, situat in centrul Capitalei, un spatiu intim care pastreaza atmosfera sic specifica saloanelor frantuzesti.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia Leu – personalitate în funcţie de zodiac!

Vica Blochina a “facut sex” cu Bote pentru bani

Cum arata sotia lui Daniel Buzdugan

Ce exerciții să faci pentru a nu-ți pierde memoria în era digitală

realitatea

DANA NICOLAESCU a pus bodyguarzii pe ziaristi!

Cum arata fiica “secreta” a lui Miron Cozma!

Scrie un comentariu