Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan, reacție incredibilă

Mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu are şanse prea mari să continue, antrenorul confirmând că a depus actele de divorţ.

Reghe a mărturisit pentru Cancan faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus soțul Anamariei Prodan.

Din câte se pare, Reghe are o iubită, Corina Caciuc, pe care a cunoscut-o la Dubai! Relația lor a avansat foarte repede, chiar dacă antrenorul era un bărbat însurat Mai mult decât atât, el și noua sa parteneră ar urma să devină părinți. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr.

Anamaria Prodan, reacție incredibilă

Impresara face primele declarații despre scandalul uriaș în care e implicată și despre tot ce se întâmplă cu soțul ei.

”Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară! Prostiile presei gen ”Lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puteric tată de pe mapamond”, a spus Anamaria Prodan.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Licitație de artă: Comorile din colecția Aïdei Aznavour-Garvarentz

Ciocîrlan

De unde a luat Viviana Sposub coronavirus

Tabu Tabu

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani

Andreea Damian

Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

Tabu Tabu

Scrie un comentariu