Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în scandalul divorțului!

Divorțează sau nu Prodanca de Reghe? Aceasta este întrebarea de pe buzelor tututor, după ce antrenorul a confirmat public separarea de sexy-impresara. Anamaria Prodan neagă însă afirmațiile, spunând că mariajul ei este încă funcțional.

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească la mai bine de două săptămâni de când a surprins cu anunțul divorțului! În cadrul primelor declarații oferite după izbucnirea scandalului monstruos despre mariajul său cu Anamaria Prodan, antrenorul a fost extrem de tranșant și a mărturisit că este profund dezamăgit de situația în care se află el, copiii și soția lui.

Acesta a transmis un avertisment dur pentru toți jurnaliștii care vor publica amănunte picante despre el și familia sa, fără să aibă dovezi clare. La fel cum a mărturisit săptămâna trecută Anamaria Prodan, și el a spus că își va căuta dreptatea în instanță. Îndrăgitul antrenor a spus pe un ton apăsat că își iubește nevasta și cei patru copii pe care îi cresc împreună.

“Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a precizat Reghe pentru spynews.ro.

Antrenorul a punctat și episodul în care a fost surprins în compania unor tinere în Deltă. El a cerut ca toate zvonurile rușinoase să fie date uitării, pentru că, a subliniat acesta, nu au strop de adevăr în ele.

“Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLE SIMILARE

Hotel Transylvania 3: Vacanța de vară este pe primul loc în top debut Box Office

realitatea

La șase luni după ce a născut Raluca Lăzăruț a arătat primele imagini cu ea însărcinată

Tabu Tabu

Cum își va petrece Meghan Markle ziua de naștere anul acesta. Familia regală va lipsi

Andreea Damian

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Cadouri ideale pentru un barbat pasionat de masini

realitatea

Persoanele de culoare ar putea fi mai afectate de COVID-19 decât albii. Explicația oamenilor de știință

Andreea Damian

Scrie un comentariu