Home > Agenda > stiri > Laurette a plecat de acasa cu fetita!

Laurette a plecat de acasa cu fetita!


Mihai si Laurette, care formeaza un cuplu de cinci ani, au ajuns in pragul critic. Si, desi toti credeau ca fetita lor (care are un an si jumatate) i-a unit, iata ca problemele au devenit din ce in ce mai spinoase. De altfel, mulatra a fost tot mai suparata in ultima perioada, alarmandu-si toate prietenele. Luni dupa-amiaza a parasit domiciliul familial impreuna cu fetita.

“In ultimele saptamani, Laurette a fost tot mai suprata. Am vazut-o singura, fara Mihai. Stiu ca au probleme in relatie, dar a nu a vrut sa spuna despre ce e vorba. A zis ca nu vrea sa discute despre asta, deocamdata”, a povestit o sursa din anturajul vedetei pentru WOWbiz.ro.

Laurette a simtit totusi nevoia sa faca publice sentimentele ei si starea de tristete pe care o traverseaza. Mulatra a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere pentru Alexandra Stan, scapandu-i, mai mult sau mai putin intentionat, si un indiciu despre propria persoana: “Bravo, Alexandra Stan, pentru curajul de a spune public prin ce treci. Uneori din afara totul pare frumos si stralucitor, fara probleme si griji. Insa de multe ori viata nu e tocmai roz. Poate intr-o zi voi avea si eu puterea de a zambi din nou. Fruntea sus si Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe”. Contactata de reporterii WOWbiz.ro, mulatra s-a dovedit a fi discreta: “Nu vreau sa vorbesc despre asta. Ma descurc eu”, a declarat Laurette.

Articole asemanatoare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
În anul 2019, fetița lui Laurette a fost agresată la școală căci la noi se practică și bullying pe criterii rasiale
relație
De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia

Comenteaza acest articol

Laurette a plecat de acasa cu fetita!

by   1 min
0