Tabu
PEOPLE Slider

Laurette a revenit în muzică și e și mai sexy FOTO

laurette

Celebra mulatră Laurette lansează cea de-a treia piesă din proiectul său, “African Queen”. Frumoasa mulatră s-a reinventat pe timpul pandemiei și a revenit în muzică cu piesa “African Queen”, ce poartă numele proiectului muzical, alături de rapperul african stabilit în Londra, KC Pozzy.
Artista aduce în atenția publicului un nou videoclip incendiar, așa cum ne-a obișnuit, alături de trupa sa de dansatori, un clip plin de senzualitate și pasiune, dar și erotism. Piesa se numește “UJE, UJE”, în limba swahili, limba oficială a Tanzaniei, însemnând “Vino, vino”, și este o melodie de dragoste.

laurette a filmat videoclip nou“Sunt foarte mulțumită de rezultatul final, am îmbinat clipul și piesă într-un mod inedit, astfel reușind să fac un pas important, acela de a semna cu casa de producție Sprint Media. Îi mulțumesc managerului meu, Marius China, pentru încrederea și suportul acordate, care, pentru mine, ca artist, înseamnă foarte mult și îmi dă curaj să merg mai departe cu această pasiune.

laurette filmari videoclipCred că muzica este cel mai frumos lucru și făcută cu dragoste, pasiune, consecvență și ambiție, poate ajunge la inimile tuturor, fiind singurul lucru care unește oamenii. În prezent, lucrez și la alte proiecte noi și frumoase și, mai mult decât atât, voi avea o colaborare cu un artist la care nimeni nu se așteaptă. Un artist celebru, frumos și foarte iubit de lume. Va fi o surpriză de proporții . Până atunci, vă las să urmăriți noul meu videoclip” a povestit Laurette.

ARTICOLE SIMILARE

Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție

Andreea Damian

De ce demonstrarea luxului nu mai este în tendință. Un nou fenomen este tot mai popular

Andreea Damian

Azi marcăm Ziua Internațională a Fericirii

Andreea Damian

Versace readuce la modă, puțin actualizați, ochelarii de soare ai lui Notorius BIG

realitatea

Top 7 fotbalisti tatuati de la Euro 2016

realitatea

Celebritati nascute pe 29 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu