Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lavinia Pârva, debut pe sticlă. Ce emisiune va prezenta bruneta

Lavinia Pârva va debuta pe micul ecran, în cadrul unei emisiuni tv, unde va modera rubrica de parenting. Este vorba despre „Vorbește lumea”, unde cântăreața va dezbate cu diverși invitați subiecte de interes pentru părinți și mămici.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. va putea fi văzută la televizor în fiecare joi. Se zvonește că suma pe care o va primi nu este foarte mare, dar îi crește popularitatea, mai ales că Lavinia a intrat într-un con de umbră pentru a se ocupa de afacere ei cu haine și de creșterea băiețelului ei.

Ce spune Lavinia Pârva despre noul proiect

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică. Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pârva pentru click.ro.

Recent s-au alăturat echipei Cristina Cioran și Anna Lesko. Vorbește Lumea este în prezent de către Lora, care îi ține locul Adelei Popescu pe perioada sarcinii și a concediului de maternitate, și Cove. În cadrul emisiunii există mai multe rubrici, prezentate de vedete. Astfel, Cristina Cioran, însărcinată pentru prima oară, se ocupă miercurea de rubrica Revista Presei, Anna Lesko gătește în fiecare marți și joi, iar Francisca este de rubrica Meteo.

ARTICOLE SIMILARE

Expert ONU: Bogații vor plăti ca să scape de caniculă și foame

Andreea Damian

Experiment foto: cum se transformă chipul unei persoane pe parcursul unei zile

Andreea Damian

Delegația feminină din Arabia Saudită nu a mai ajuns la Moscova

Dora Constantinovici

Playlist pentru zile ploioase: cele mai frumoase melodii pentru a combate depresia de toamnă

Andreea Damian

Michel Platini a fost reținut pentru CM din 2022 Qatar – dar au murit deja 1400 de oameni

Dora Constantinovici

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Scrie un comentariu