Home > Sex-Relatii > CE frumoasa era LAVINIA – ucisa in urma unui joc erotic

CE frumoasa era LAVINIA – ucisa in urma unui joc erotic

A filmat-o până şi-a dat ultima suflare, a violat-o şi apoi a aruncat-o pe un câmp din Lodi, Italia. Botoşăneanca Lavinia Ailioaiei (18 ani) a avut parte de o moarte terifiantă. Principalul suspect spune că a fost doar un incident nefericit în timpul unui joc erotic, însă probele găsite de procurori îl contrazic.
lavinia ailioaei
Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei găsite, moartă şi dezbrăcată, vineri, pe un câmp de la marginea localităţii Lodi. Procurorii italieni au perchiziţionat maşina principalului suspect, italianul Andrea Pizzocolo (41 de ani), şi au găsit câteva înregistrări în care românca era filmată chiar în timp ce era ucisă. Potrivit cotidianului Corriere della Serra, procurorii susţin că imaginile sunt înfiorătoare şi că nu a fost vorba de un accident, ci de un omor premeditat.

Românca, originară din comuna botoşăneană Flămânzi, era stabilită de doi ani în Italia. Fugise de langa maa ei si se mutase cu un roman, care, se pare, ulterior, a scos-o la produs. Săptămâna trecută, tânăra l-a cunoscut pe internet pe cel ce urma să-i devină călău. Şi-au dat întâlnire la un motel, unde au şi întreţinut relaţii sexuale. În urma unor jocuri erotice, bărbatul a legat-o pe româncă cu două cleme electrice de gât.

Deşi a dat semne că se sufocă, acesta nu s-a oprit, ba mai mult i-a filmat şi ultimele momente din viaţă. Şi mai şocant este faptul că după ce Lavinia a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul ei. După ce i-a abandonat pe un câmp, italianul s-a făcut nevăzut. Prosopul, cu iniţialele motelului, lăsat pe trupul fetei l-a dat de gol. Carabinierii l-au prins, iar acum este acuzat de omor şi necrofilie. În ţară, familia tinerei se pregăteşte de înmormântare.Loading...

Comenteaza acest articol

CE frumoasa era LAVINIA – ucisa in urma unui joc erotic

by admin   1 min
0