Home > Lifestyle > culinar tabu > Leac pentru intarirea inimii

Leac pentru intarirea inimii

Se amesteca bine un ou crud cu doua linguri de ra­chiu de cereale, cu doua linguri de vin rosu si cu doua linguri de suc proaspat de mere. Se fierbe timp de 3 minute amestecul si apoi se depoziteaza la rece. Se bea cate un paharel inainte de mesele principale, timp de 3 – 4 zile.

Vinul rosu contracareaza efectele unor mancaruri grase – mai ales al grasimilor animale – si previne infarctul si accidentele vasculare.

 

Flavonidele continute in vin inlatura radicalii liberi si oxidantii care provoaca imbatranirea pre­matura si alte boli grave, asigurand in acelasi timp o protectie naturala impotriva agentilor degene­rativi.

Dupe ultimele cercetari, vinul, prin mineralele pe care le contine, asigura un nivel corespunzator al hormonilor estrogeni care previn pierderea cal­ciului si a magneziului, fragilizarea oaselor, osteo­poroza.

Frunzele de vita de vie au proprietati astringente, tonifica pielea si o protejeaza si, de asemenea, tonifica vasele sanguine. Pentru tratarea si prevenirea celulitei se fac cataplasme din frunze de vita de vie oparite si racite, care se aplica pe locul afec­tat, sub pansament, si se tin cateva ore.

Infuzia si decoctul din frunze de vita amelio­reaza afectiunile circulatorii, diareea, hemoragiile uterine si tulburarile de menopauza. Sucul proaspat extras din frunze de vita catifeleaza pielea.

Seva de vita de vie este un leac traditional, cunoscut si aplicat de mii de ani. Se recolteaza din ramurile si coardele de vita taiate in lunile de primavara. Se bea pe stomacul gol pentru deto­xifierea organismului si pentru eliminarea pietrelor de la rinichi si fiere.

Seva de primavara are calitati vindecatoare si antibiotice, daca este aplicata pe rani si ulce­ratii ale pielii. De asemenea, picurata in ochi, cu picurator steril, previne si trateaza conjunctivita si alte afectiuni oculare.

Articole asemanatoare
natură
Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului
facebook
Doar jumătate din articolele despre sănătate de pe Facebook sunt adevărate
Foarte bogată în grăsimi, extrem de populară și totuși, care e problema cu dieta keto
știri medicale
Știrile medicale false ne afectează serios sănătatea

Comenteaza acest articol

Leac pentru intarirea inimii

by realitatea   1 min
0