Tabu
Image default
FASHIONSlider

Lecție de stil marca Jennifer Lopez. Cum să combini printurile pentru toamnă

Jennifer Lopez ne oferă adevărate lecții de stil! Actriţa şi cântăreaţa americană de origine portoricană transmite încredere şi sex-appeal prin toţi porii. Iar ţinutele vestimentare pe care le alege sunt pe măsura personalităţii sale puternice.

Artista în vârstă de 51 de ani nu se sfieşte să-şi aleagă rochii care îi pun faimoasele forme în valoare. Decolteurile adânci, rochiile puternic decupate, materialele transparente, cele metalice sau paietele sunt câteva dintre preferinţele starului latino.

Cea mai recentă ținută a lui Jennifer Lopez tocmai ne-a oferit o lecție pentru cei care se întreabă cum să combine printurile pentru toamnă, păstrând totuși un aer casual. Este nevoie doar de două piese de bază lejere.

De curând, J.Lo a fost văzută pe străzile din New York alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, îmbrăcat într-un costum care va inspira cu siguranță fashionistele. Dincolo de pălăria ei de paie cu boruri largi și masca de față, Lopez a purtat cu două piese surprinzătoare: un kaftan și o jachetă de motociclist. În alte ocazii am fi spus că a greșit combinația, dar în acest caz, modelele pline de print s-au sincronizat.

Ambele piese sunt create de Camilla, un brand de modă australian pe care fetele It, de la Gigi Hadid și Beyoncé, le-au purtat de nenumărate ori. Renumit pentru modelele sale îndrăzndețe, care prezintă totul, de la imprimeuri animale la plăci de mozaic, nuanțele sale suprasaturate sunt perfecte dacă ținuta e completă de o geantă IT și pantofi, ambele într-o singură nuanță.

ARTICOLE SIMILARE

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Andreea Damian

Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții

Andreea Damian

Tu ce planuiesti sa porti toamna aceasta sub palton? Matase, sugereaza ERMANNO SCERVINO

Elasticele de păr scrunchie sunt din nou la modă: sunt ridicole, dar distractive și fabulos de practice

Andreea Damian

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată

Andreea Damian

Scrie un comentariu