Tabu
Image default
FASHIONSlider

Lecție de stil marca Jennifer Lopez. Cum să combini printurile pentru toamnă

Jennifer Lopez ne oferă adevărate lecții de stil! Actriţa şi cântăreaţa americană de origine portoricană transmite încredere şi sex-appeal prin toţi porii. Iar ţinutele vestimentare pe care le alege sunt pe măsura personalităţii sale puternice.

Artista în vârstă de 51 de ani nu se sfieşte să-şi aleagă rochii care îi pun faimoasele forme în valoare. Decolteurile adânci, rochiile puternic decupate, materialele transparente, cele metalice sau paietele sunt câteva dintre preferinţele starului latino.

Cea mai recentă ținută a lui Jennifer Lopez tocmai ne-a oferit o lecție pentru cei care se întreabă cum să combine printurile pentru toamnă, păstrând totuși un aer casual. Este nevoie doar de două piese de bază lejere.

De curând, J.Lo a fost văzută pe străzile din New York alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, îmbrăcat într-un costum care va inspira cu siguranță fashionistele. Dincolo de pălăria ei de paie cu boruri largi și masca de față, Lopez a purtat cu două piese surprinzătoare: un kaftan și o jachetă de motociclist. În alte ocazii am fi spus că a greșit combinația, dar în acest caz, modelele pline de print s-au sincronizat.

Ambele piese sunt create de Camilla, un brand de modă australian pe care fetele It, de la Gigi Hadid și Beyoncé, le-au purtat de nenumărate ori. Renumit pentru modelele sale îndrăzndețe, care prezintă totul, de la imprimeuri animale la plăci de mozaic, nuanțele sale suprasaturate sunt perfecte dacă ținuta e completă de o geantă IT și pantofi, ambele într-o singură nuanță.

ARTICOLE SIMILARE

Vogue UK celebrează nunta Prinţului William cu Kate Middleton

realitatea

Jador, declarații înspăimântătoare, după ce a aflat că are probleme de sănătate

Andreea Damian

Andreea Marin a slăbit 7 kg în două luni după ce a renunțat definitv la acest aliment

Andreea Damian

Rezidența BRD Scena9 ⎢Expoziția „PostPunk”

Ciocîrlan

Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

realitatea

În Franța, „mama” și „tata” devin „părintele 1” și „părintele 2”

Andreea Damian

Scrie un comentariu