Tabu
PEOPLE Slider

Legătura neştiută dintre Mihai Trăistariu şi Roxen, reprezentanta României la Eurovision

mihai trăistariu

După ce a cucerit un loc fruntaş la Eurovision cu piesa Tornero, Mihai Trăistariu şi-a dorit multă vreme să particile din nou la concursul internaţional de talente. Nu a reuşit iar anul acesta, când a aflat că sunt reguli noi şi cine ne va reprezenta, a început să critice organizatorii şi pe cei pe care o vor trimite pe Roxen să ne reprezinte. Pe tânără a întâlnit-o cândva la un concurs de talente.

„Deci nu cred așa ceva! Roxen e Larisa Giurgiu din Cluj. I-am dat Premiul “Mihai Trăistariu” pe la 14 ani și i-am promis un duet cu ea. Eram în juriu la un concurs! Iar eu am dat acest premiu NUMAI VOCILOR FENOMEN. Nu mai rețin cum canta dar … chiar mă simt aiurea de tot acum. Of, Doamne … Am o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune”, a scris solistul. Şi tot el a mai făcut câteva comentarii legate de Eurovision şi organizatori.

Roxen
Roxen la Eurovision

„Hai să vă spun cum stau lucrurile ! Pe înțelesul tuturor … Să fie de la început bine știut că eu n-am nimic cu Roxen. Nici nu știam cine e până ieri – alaltăieri … În fine … Tocmai aici e și buba … La campionatul mondial de fotbal … pe cine trimiți ? Pe Hagi. Trimiți cea mai buna echipă de fotbal din România la momentul actual. Nu trimiți echipa de fotbal junior. V-ați prins ? Aici, la Eurovision, e fix la fel. E campionatul mondial de muzică, înțelegeți? Pe cine trimiți? Trimiți cel mai tare artist la ora actuală, cea mai bună voce, cel mai mare show-man … etc. Nu trimiți la plesneala … un copil ! Că vrei tu, casa de discuri, să audă lumea de el. Sa-l faci cunoscut. Sa te sprijini pe Eurovision ca să lansezi artisti noi pe piața muzicală. Mă minunez ca Tvr nu s-a opus alegerii lui Roxen. Dacă mi-o trimiteai pe Andra, Loredana sau Delia n-aveam nimic de comentat. In fine … Pricepurăți dumneavoastră? Experimentele astea făcute de TVR sunt foarte riscante. Succes, Roxen!  Poate ai noroc de-o piesă ca lumea”, a scris solistul la un moment dat.

Mihai-Traistariu
Mihai Trăistariu

Iar apoi a mai pulblicat un esaj care sună cam aşa. „Voi înțelegeți că fata asta abia a urcat pe scenă? Abia are o piesă la radio. Abia știe ce-i cu ea. TVR e total inconștient. Treaba lor. Cele mai bune rezultate la Eurovision, România le-a avut cu VOCILE MARI: Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu, Paula Seling, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola… Treaba voastră! Știu că ați vrut să schimbați ceva. Dar nu asta era schimbarea. V-ați pișat pe toți compozitorii și ARTIȘTII din România. V-ați lăsat cumpărați de o casă de discuri, care nu are alt interes decât s-o lanseze pe copila asta ! În fine … Succes, Roxen! Cică ar trebui să te cunosc. Mi-au scris unii că te-am jurizat când erai mică. Și că a apărut pe net și o poză cu noi doi. Hm … Ce vină ai tu?!  Tu habar n-ai în ce te aruncă producătorii tăi ! Poate, totuși, o să ai noroc de o piesă buna”, a scris Mihai Trăistariu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West s-a supărat pe Drake, Nick Cannon și Tyson Beckford

realitatea

Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

realitatea

Istoria teatrului românesc post-comunist într-o nouă carte de Cristina Modreanu publicată de Editura Routledge

realitatea

Se deschid teatrele din București

Andreea Damian

Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii

Andreea Damian

Despre universul vloggerilor influenți pe care-i ascultă copiii sau cum YouTube naște miniscandaluri

Dora Constantinovici

1 comentariu

anonim 18 February 2020 at 13:19

nu vreau sa mai aud absolut nimic de mihai traistariu! nu are dreptate! si oricum numai e concursul cum il stia el! acum e alta generatie!

Răspunde

Scrie un comentariu