Home > Slider > Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”

Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”

randi

Pe Randi îl știe toată lumea datorită pieselor sale care au ajuns imediat la inimile fanilor de pretutindeni. Pe Mădălina Bellariu ați descoperit-o în noile episoade ale serialului “Sacrificiul”, unde joacă o balerină cu probleme. Însă puțini știu că între cei doi există o legătură mai veche și se cunosc foarte bine.
Component al trupei Morandi, compozitor de succes și cu o carieră solo impresionantă, Andrei Ropcea sau Randi cum este cunoscut în lumea muzicală a colaborat la un moment dat cu actrița Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”. Pentru că cei doi au filmat împreună în 2014 pentru videoclipul piesei “Prietena ta”, o colaborare între Randi, Uddi și Nadir.

randi si madalina bellariu

randi si madalina bellariu

Povestea videoclipului este una specaiala, ea fiind o tânăra care are o relație mai în vârstă și se îndrăgostește de pesronajul lui Randi, care este un chelner pe care îl întâlnește la un restaurant unde merge să ia masă cu iubitul. Ea îi lasă numărul de telefon sub farfurie și apoi încep să iasă împreună. Mădălina a avut multe proiecte peste hotare, în SUA, Italia, Franța, Anglia sau Spania, a jucat în “Tânărul papa” alături de Jude Law și acum joacă în serialul produs de Ruxandra Ion. Din păcate, proiectul produs pentru o televziune de la noi a fost oprit momentan din cauza Corona Virus și va fi reluat la un moment dat. Ideea e că Randi și Mădălina au jucat foarte bine rolul îndrăgostiților și mulți au crezut că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă colaborare. Semn că amândoi au fost și sunt foarte talentați în ceea ce fac.

Articole asemanatoare
Randi
Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
Randi, danseaza ca sa uite?
RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO

Comenteaza acest articol

Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”

by Tabu Tabu   1 min
0