Home > Agenda > Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

Iata o imagine care, in timp, s-ar putea dovedi una compromiatoare. Numai ca Smiley si Antonia sustin ca este vorba strict de o colaborare muzicala! După ce Antonia şi-a anunţat fanii că le pregăteşte o surpriză, acum este rândul lui Smiley să vorbească despre albumul pe care îl vor lansa în curând. Smiley este foarte ocupat din punct de vedere profesional, fiind implicat în numeroase proiecte muzicale.

“Lucrez la un proiect nou impreuna cu Alex Velea, urmeaza sa lansam primul videoclip foarte curand. Lucrez impreuna cu gasca mea la albumul Radio Killer, albumul Smiley – al treilea album solo, noile single-uri pentru Sore, Mihai Ristea, Ruby,  Loredana, Antonia, Corina, Monica Anghel si inca cateva proiecte cu totul si cu totul noi”, a explicat Smiley pentru PRO TV.ro.

După ce imaginaţia fanilor a luat-o razna când l-au văzut în acea fotografie cu Antonia, artistul a explicat ce pregătesc ei doi, de fapt. “Lucram la primul ei album. O sa fie un album in romana, primul single e deja gata”, a dezvăluit Smiley.

 

Articole asemanatoare
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

Comenteaza acest articol

Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

by realitatea   1 min
0