Home > Agenda > Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

Iata o imagine care, in timp, s-ar putea dovedi una compromiatoare. Numai ca Smiley si Antonia sustin ca este vorba strict de o colaborare muzicala! După ce Antonia şi-a anunţat fanii că le pregăteşte o surpriză, acum este rândul lui Smiley să vorbească despre albumul pe care îl vor lansa în curând. Smiley este foarte ocupat din punct de vedere profesional, fiind implicat în numeroase proiecte muzicale.

“Lucrez la un proiect nou impreuna cu Alex Velea, urmeaza sa lansam primul videoclip foarte curand. Lucrez impreuna cu gasca mea la albumul Radio Killer, albumul Smiley – al treilea album solo, noile single-uri pentru Sore, Mihai Ristea, Ruby,  Loredana, Antonia, Corina, Monica Anghel si inca cateva proiecte cu totul si cu totul noi”, a explicat Smiley pentru PRO TV.ro.

După ce imaginaţia fanilor a luat-o razna când l-au văzut în acea fotografie cu Antonia, artistul a explicat ce pregătesc ei doi, de fapt. “Lucram la primul ei album. O sa fie un album in romana, primul single e deja gata”, a dezvăluit Smiley.

 

Articole asemanatoare
smiley
Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline
matteo
Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo
antonia isi serbeaza ziua
Antonia încinge din nou Internetul cu fotografii sexy! Solistei i s-a amânat primul concert după izolare
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă

Comenteaza acest articol

Legaturi primejdioase: SMILEY si ANTONIA intr-o FOTO incredibila

by realitatea   1 min
0