Home > Sex-Relatii > Legea sexului

01. În Bakersfield, California, cei care vor să facă sex cu Satana sunt obligați de lege să folosească prezervativul.

02. În Florida, dacă ești prins copulând cu un porc spinos, ajungi direct la închisoare. Legea a fost completată anul trecut de un senator care a interzis sexul anal cu toate animalele.

03. Sexul cu peștii (acvatici) este complet interzis în Minnesota. Nu știu care or fi obiceiurile pe acolo, dar nu cred că sunt prea mulți dezamăgiți.

04. În Dyersburg, Tennessee femeile nu au voie să invite bărbați în oraș. Amendă!

05. Femeile din Merryville, Missouri nu au voie să poarte corsete pentru a nu le răpi bărbaților plăcerea de a le privi curbele voluptoase.

06. În Alabama este interzis să cumperi jucării sexuale. În schimb, nu este interzis să le vinzi.

07. În statul Washington nu ai voie să mângăi și să te drăgălești cu animale mai grele de 18 kilograme. Orice peste această greutate dă de bănuit.

08. Tot în statulul Washington este interzis de lege să faci sex în altă poziție decât cea a misionarului. Autoritățile nu pot preveni abaterile, dar și când îi prind…

09. În Massachusetts nu ai voie să faci sex cu un clovn de rodeo atâta vreme cât caii sparticipanți la competiție pot vedea asta.

10. Utah este statul american considerat cel mai mare consumator de pornografie. Aici și legile sunt destul de permisive. Sexul cu animale este permis atâta vreme cât scopul nu este unul meschin, banii.

Articole asemanatoare
spice girls
Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale
Video cu BOBONETE din “Las Fierbinti” facand un banc erotic legat de LAURA COSOI
Un job “satisfacator”! Angajata sa testeze jucarii sexuale
10 jucării sexuale ciudate

Comenteaza acest articol

Legea sexului

by realitatea   1 min
0