Home > Slider > Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

kirk douglas

S-ar putea spune că legendarul Kirk Douglas este cel mai longeviv și fericit străbunic de la Hollywood. Starul în vârstă de 101 de ani a pozat alături de strănepoata sa, de numai 8 luni. Nepotul său, Cameron Douglas, a postat adorabila fotografie pe o rețea de socializare și a strâns zeci de mii de aprecieri într-un timp record.

LOVE

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Între micuța Lua Izzy și Kirk „Spartacus” Douglas s-a creat deja o legătură magică. „Love” (trad. engl. Iubire) este singura descriere pe care Cameron Douglas – fiul cel mare al actorului Michael Douglas- a putut s-o adauge fotografiei.

Privirea micuței Lua Izzy ridicată către străbunicul ei care poartă ochelari de soare i-a făcut pe fanii actorului să afirme că acesta este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut în ultima vreme.

Rebelul Cameron a devenit tată în luna decembrie anului trecut, la scurt timp după ce starul american a împlinit onorabilă vârstă de 101 ani. Acesta a ales acest nume pentru fiica lui tocmai ca să-i aducă un omagiu discret bunicului său. Înainte de a-și lua numele de scenă Kirk Douglas, actorul s-a numit Issur Danielovitch și toată lumea îi spunea Izzy.

Words cannot express…. #Powerful #Bloodline

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Articole asemanatoare
La aproape 100 de ani, Kirk Douglas a vrut să-şi ia zilele
Adevăratele nume ale vedetelor

Comenteaza acest articol

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

by Andreea Damian   1 min
0