Home > Agenda > stiri > Leighton Meester, actrița din Gossip Girl, implicată în scandal sexual

Leighton Meester, actrița din Gossip Girl, implicată în scandal sexual

Se pare că ultima victimă a celebrelor scandaluri sexuale de la Hollywood este actrița Leighton Meester, interpreta personajului Blair din serialul de succes Gossip Girl. O înregistrare în care actrița îi face strip-tease iubitului ei și nu numai se zvonește că va apărea pe internet zilele următoare.

Până atunci, câteva fotografii în care se presupune că apare Leighton circulă deja.
Kevin Blatt, cel care s-a îmbogățit de pe urma filmulețelor cu Paris Hilton și Verne Tryer povestește că actrița din Gossip Girl, care acum are 23 de ani, era un pic mai tânără când s-a lăsat filmată. "Este un filmuleț foart jucăuș. Nu este filmat HD, probabil că a fost filmat cu o cameră video de mână în timp ce se prosteau amândoi".

Articole asemanatoare
Lady Gaga și Jay-Z ar fi refuzat să apară în serialul documentar “Surviving R Kelly”
Scandaluri sexuale celebre din lume
Celebrity Make-up: Leighton Meester
La 17 ani era o adolescenta cu ochelari si cu acnee. Acum, e papusica Hollywoodului!

1 Response

  1. Nelly

    you could’ve easily tell she still weniarg make up in that picture.[the left one of course]I think some foundation, and even the eye make up is on. Probably a bit lipgloss too. And I don’t know how you made such assumption that she was without makeup when she’s indeed attended a party at the time. More natural-looking and less make up, yes. But not without any of it.Regardless, Lee’s a good looking and pretty lady.

Comenteaza acest articol

Leighton Meester, actrița din Gossip Girl, implicată în scandal sexual

by realitatea   1 min
1