Home > Agenda > stiri > Lenjeria intimă a Annei Nicole Smith, scoasă la licitație pe Ebay

Lenjeria intimă a Annei Nicole Smith, scoasă la licitație pe Ebay

Lenjeria intimă a Annei Nicole Smith a ajuns de vânzare pe Ebay. Cea care a inițiat licitația este Jackie Hatten, sora fostului iubit al Annei, Mark Hatten. Aceasta a declarat că absolut toate obiectele scoase la licitație sunt autentice și că are chiar și o semnătură care să certifice acest lucru.

Printre obiectele scoase la vânzare se numără sutiene, mai multe perechi de chiloți, câteva jartiere, niște așternuturi de pat, o serie de produse cosmetice și de machiaj și o sticluță cu ojă. Toate folosite de Anna înainte de a muri. 

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

1 Response

  1. Christy

    Stiu eu, stiu eu! Variante:1. Agent Sculy, sunt aici, in speatle celor doi diversionisti. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, the truth is out there. Sunt eu, Mulder, cu fata lui Kulcsar, se intampla lucruri necurate la petrecerea asta, cativa extraterestri rebeli vor sa fure fripturile si racoritoarele, trebuie sa-i impiedicam cu orice pret, agent Sculy!2. Cine esti tu, ma, paparatule, de tot filmezi? Sa-ti vad autorizatia repede! Cate nunti si cate botezuri ai avut luna asta? Esti varza, ce-i cu diagonala aia?3. Hmmm, ma intreb cine e papagalul care o imbarliga pe iubita mea (nota: actuala sotie), cred ca ar fi cazul sa intervin, papuseii astia aduc numai necazuri 4. Am vazut aseara un film cu Chuck Norris. Cand o sa fiu mare, ma fac Chuck Norris si o sa-i suflu lui Bruce Willis toate filmele din seria Die Hard. Am zis.5. Sa stii ca ea e! Adica dansa. Doamna Mariana de la contabilitate. Sa stii ca au venit salariile, oare si al meu? Sunt confuz, atata zbucium, atatea indoieli Si cabotinii astia din fata mea, care precis si-au luat banii, ca, deh, uite cum fac reclama la pasta de dinti!

Comenteaza acest articol

Lenjeria intimă a Annei Nicole Smith, scoasă la licitație pe Ebay

by realitatea   <1 min
1