Tabu
Image default
PEOPLESlider

Leo de la Strehaia, în stare critică. „Se zbate între viaţă şi moarte”

Leo de la Strehaia, care este în închisoare din septembrie 2021, pentru evaziune fiscală, a fost operat în urmă cu o lună, dar starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele săptămâni.

Familia lui Leo de la Strehaia se roagă fără oprire pentru afacerist, în aceste momente. Sora afaceristului a declarat pentru Spynews.ro că Leo de la Strehaia este în continuare internat într-un spital din Capitală.

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora lui Leo.

În urmă cu o lună, Leo de la Strehaia a mai avut probleme grave de sănătate. Mama acestui a anunțat că fiul său este conștient, vorbește, dar trebuie să fie operat.

„Nu v-am ținut la curent că sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni. Am zis să vă țin la curent, să vă rugați pentru copilul meu, e bolnav grav. Nu am vrut să mai spun, să audă lumea, prieteni, am zis să o țin și eu mai așa. A ieșit un cheag de la inimă, i s-a băgat la creier acolo, ăl mic. Un cheag de la inimă s-a dus la creier. Au zis doctorii că doar cu operație scapă. Acum rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu. (…) El are boale multe și îmi e frică, prieteni.”, a afirmat și mama lui Leo, Patroana.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley, dezvăluire neașteptată: „Am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea” (VIDEO)

Andreea Damian

«Noul Efes» din Turcia ⎢ Un amfiteatru antic, descoperit la Izmir

Ciocîrlan

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Cele mai bune remedii pentru arsuri solare

Andreea Damian

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Tabu Tabu

Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

realitatea

Scrie un comentariu