Home > Agenda > LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

Leonard Miron, una dintre vedetele TVR, a ales să se despartă de locul său de muncă după 20 de ani, cumva forţat de  împrejurări. “Să nu uitaţi că ‘poponarul’ vorbeşte 4 limbi străine şi ‘homolăul’  are masterat şi doctorat”, a fost reacţia din urmă a prezentatorului tv.

Din informaţiile Libertatea,  se pare că în TVR a început o anchetă împotriva sa, deoarece, în urma  contestării examenului  de evaluare, a obţinut un punctaj mult mai bun. În  urma reevaluării, Leonard Miron a obținut cel mai mare punctaj în rândul  vedetelor. Nota lui s-a mărit cu 27 de puncte, de la 61,38 la 88,50 de  puncte.

Acesta a explicat pe blogul său, leonardmiron.com, care au fost motivele care au dus  la demisie. “De ce? Pentru ca m-am plictisit să mă justific de ceea ce fac in  pat in fata unei adunaturi de falsi jurati cu pasapoarte europene dar  mentalitate de gulag. Ei da, si ce dacă iubesc cu aceeasi pasiune de mai bine de  10 ani acelasi barbat ? Nu pot urma modelul unei celebritati din TVR care-si  schimba soţii la fel de des ca si simpatiile politice, nu e genul meu…si nici  treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui…si eu sunt fericit cu ceea ce am”, a scris  Miron.

Acesta a adăugat: “Dar cred ca ar fi cazul sa nu se uite ca  ‘poponarul’ vorbeşte vreo 4 limbi straine, ca “homalaul” are un masterat, un  doctorat si vreo 3 diplome prin buzunare, ca “pidosnicul” chiar stie sa lucreze  intr-o echipa de televiziune si sa faca performanta. Inexplicabil, precum  piramidele sau unele cazuri sociale de la evaluare, este faptul ca ‘bulangiul’  este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani din deviz sau cand nimeni  nu vrea sa incerce marea cu degetul sau cand am uitat ca trebuie sa faca cineva şi emisiunea cu pricina. Scuze pentru invectivele folosite; erau doar citate din  managerii în viata si in functie”.

Leonard Miron a încheiat:  “E o etapa normală, dureroasă dar obsinuita…nu e un capat de tara…pentru  nimeni.Evident ca in Dreptul Muncii nu este nicaieri mentionata notiunea de “demisie fortata”….suntem in Romania, nu in Marea Britanie, mi-ar spune cineva.  Si tot evident ca s-ar putea crea un precedent…. Mai greu, dar nu imposibil”.

Mai mult: Leonard Miron a plecat de la TVR: “Să nu uitaţi că ‘poponarul’ vorbeşte 4 limbi străine şi ‘homolăul’ are masterat şi doctorat” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

by   1 min
0