Tabu
Image default
CULTURE

Leonard Cohen – concert la București, pe 21 septembrie

Artistul Leonard Cohen va susține un concert pe stadionul Arcul de Triumf din București, pe 21 septembrie, în cadrul noului său turneu mondial, primul după o pauză de 15 ani, care se desfășoară de la începutul anului 2008 și se va încheia anul viitor.

Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen la București se pun în vânzare joi, pe site-ul ticketpoint.ro și în rețeaua magazinelor Diverta. Prețul biletelor este cuprins între 79 de lei, pentru gazon, și 349 de lei, pentru locurile din zona VIP, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, compania Events.

Cântărețul și compozitorul canadian Leonard Cohen s-a lansat în anii ’60. A publicat patru cărți de poezie și două romane înainte de a se apuca de muzică, în parte pentru a nu mai fi un artist muritor de foame, potrivit Reuters.

Primul album, "Songs of Leonard Cohen", din 1967, ca și albumul "Songs of Love and Hate" din 1971, a fost mai bine primit în Europa decât în Statele Unite. Printre hiturile artistului se numără "In My Secret Life", "I’m Your Man", "Closing Time", "Hallelujah" sau "First We Take Manhattan".

Cel mai recent album al său, "Dear Heather", a fost lansat în 2004.

Cohen a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, în luna martie a acestui an, alături de Madonna. Artiștii devin eligibili pentru Hall of Fame la 25 de ani după ce și-au lansat primul single sau album și sunt reprezentați într-o expoziție la muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.

sursa: romantica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 1 septembrie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

ELENA UDREA: Adio, dar raman cu EL! Fidela unui singur barbat…

Jurnal de introspectie – povestea vernisajului

ROMANIAN JEWELRY WEEK 2.0 | Bucureștiul devine capitala bijuteriilor contemporane

Andreea Damian

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Scrie un comentariu