Tabu
Image default
lifestyle

Leonard Miron: «Voi avea un copil cu o femeie»


Orientarea sexuală a lui Leonard Miron nu mai este un secret pentru nimeni, de când acesta a vorbit foarte deschis despre faptul că este homosexual. Chiar dacă de 12 ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul lui de origine spaniolă, Miguel, Leonard are un plan de viitor care nu îl include şi pe acesta.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, fostul prezentator TVR  a făcut o mărturisie incendiară legată de viitorul lui.

“Voi avea un copil. Noi avem o prietenă foarte bună cu care ne cunoaştem de peste 10 ani. Pe 5 iunie vom începe nişte teste şi, dacă toate vor ieşi aşa cum trebuie, sper ca la anul să avem un Leonard Miron junior”, a spus acesta.

Leonard a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

“Ea a zis că şi-ar dori foarte mult un copil, însă nu şi o familie. Ne-a spus că vrea doar un copil, nu şi un soţ. Aşa am decis să fac un copil cu ea, pentru că îmi plac foarte mult copiii. Mă voi implica în creşterea şi educaţia lui, ca un tată normal. Atât financiar, cât şi emoţional. Însă va rămâne cu mama lui, aşa cum este şi normal”, a povestit fostul prezentator.

Întrebat cu ce se ocupă în acest moment şi dacă va avea posibilităţile necesare să crească un copil, Leonard a explicat ce face el de când s-a stabilit în Anglia.

“Am lucrat ca instructor de zbor şi însoţitor de bord. Anul trecut m-am hotărât să mă angajez la o bancă. Timp de trei luni de zile am fost manager pentru relaţiile cu clienţii. După trei luni de zile am fost promovat, iar acum sunt bancherul personal al unor clienţi premium, care au tranzacţii de peste 50.000 de lire sterline pe săptămână”, a spus acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Hilton s-a apucat de culturism

realitatea

Vera Wang a pozat in costum de baie la 62 de ani – FOTO

realitatea

SERBAN IONESCU si adevarul despre capusa

Nicole Kidman, din nou însărcinată?

realitatea

Femeile de 50 de ani, foarte la modă

realitatea

B.D. -¦la București

realitatea

Scrie un comentariu