Home > Agenda > stiri > Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul lui Mel Gibson

Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul lui Mel Gibson

Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul despre vikingi regizat de Mel Gibson. Anunțul a venit de la un prieten anonim al actorului care a declarat că DiCaprio nu mai vrea să lucreze cu Gibson ca urmare a scandalului conjugal în care acesta este implicat.

Gibson este implicat în acest moment într-un imens scandal provocat de fosta lui iubită, Oksana Grigorieva. Aceasta a publicat mai multe înregistrări în care Mel înjură de mama focului și o amenință cu moartea pe fosta lui parteneră. Mai mult, Oksana a mărturisit că Mel a lovit-o de mai multe ori și chiar a dat publicității o serie de fotografii în care se vede clar că fusese bătută. Ce este mai grav, e faptul că Oksana susține că Mel a lovit-o atunci când o ținea în brațe pe fiica lor, Lucia.

Filmul cu vikingi ar fi fost prima colaborare a lui Dicaprio cu Gibson, iar retragerea lui Leonardo este cu atât mai surprinzătoare, cu cât el a mărturisit de mai multe ori că este pasionat de vikingi. Prietenul starului a mai spus vis-a-vis de decizia actorului că el are dreptul de a-și alege cu cine să lucreze, iar Gibson nu mai face parte dintre persoanele care se află în grațiile lui DiCaprio.   

Articole asemanatoare
Leonardo DiCaprio
Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în filmul lui Tarantino
Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino
Plaja lui Leo DiCaprio din filmul The Beach se închide temporar turiştilor
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Loading...

Comenteaza acest articol

Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul lui Mel Gibson

by realitatea   1 min
0