Home > Slider > Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino

Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Și este binecunoscut faptul că starul din „Titanic” are o atracție formidabilă pentru femei mult mai tinere decât el. Iar noua sa cucerire completează lista iubitelor aflate la prima tinerețe, frumoase și incredibil de sexy.

Tabloidele străine scriu despre Leo DiCaprio, care a ajuns la 43 de ani,  are o relație cu o tânără de numai 20 de ani. Aceasta e nimeni alta decât fata vitregă a actorului Al Pacino. Zvonul a fost confirmat de o serie de fotografii pe care Daily Mail le-a publicat recent.

În urmă cu câteva zile, fotografii l-au surprins pe câștigătorul de Oscar la brațul topmodelului Camila Morrone, de origine argentiniană. Cei doi au fost văzuți după ce au luat micul dejun în West Hollywood și, potrivit paparazzilor, păreau fericiți împreună. Ba chiar se sărutau, după cum arată fotografiile.

Se spune ca Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Al Pacino și formeaza un cuplu doar de la începutul anului. Nu exista însă prea multe detalii legate de legătura lor amoroasă, iar asta din cauza faptului ca DiCaprio e foarte discret când vine vorba de viața lui personală.

Camila Morrone nu este primul fotomodel cu care Leonardo DiCaprio are o relație. În trecut, el s-a iubit cu nume celebre din showbiz. Le amintim pe Nina Agdal, Kelly Rohrbach, Blake Lively, Gisele Bündchen sau Bar Refaeli. Chiar și românca Mădălina Ghenea a avut o relație cu starul american.

Articole asemanatoare
leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar
brad pitt
Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie
celebrități
Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă
Leonardo DiCaprio
Cum arată femeia care l-a zăpăcit pe Leonardo DiCaprio. Imaginile cu ea au aprins Internetul

Loading...

Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino

by Andreea Damian   1 min
2