Home > Slider > Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, fiind mereu înconjurat de femei frumoase. Iar viața sentimentală a starului din Titanic a fost adesea subiect de presă. Deși e trecut de 40 de ani, Leo DiCaprio încă se vede cu femei frumoase, dar tinere. Se pare că vârsta este principalul criteriu după care își alege iubitele.

Actorul laureat cu un premiu Oscar refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani. De fapt, toate iubitele lui au avut cel mult 25 de ani.

Un utilizator al rețelei de socializare Reddit a analizat  relațiile actorului de 44 de ani și a observat că acesta refuză să se întâlnească cu femei de peste 25 de ani. Infograficul a devenit viral pe internet, generând peste 2.000 de comentarii și peste 22.000 de aprecieri, relatează Daily Mail.

Vârsta medie a femeilor din viața lui DiCaprio – 8 la număr – este de 22,9 ani, după calculele utilizatorului TrustLittleBrother. Cele 8 femei din grafic sunt modelul israelian Bar Refaeli, cu care actorul a fost din 2005 până în 2010, modelul Kelly Rohrbach, cu care a avut o relație în 2015, și modelul Nina Agdal, de care s-a despărțit în 2017.

Celelalte iubite ale starului au fost modelul german Toni Garrn (2013-2014), care avea 21 de ani, și modelul Erin Heatherton, cu care a avut o relație în 2012, când aceasta avea 22 de ani. În 1999, la 25 de ani, DiCaprio a avut celebra relație cu Gisele Bundchen, pe atunci în vârstă de 18 ani. Cei doi au fost împreună cinci ani și s-au despărțit în 2005. În 2011, DiCaprio a mai avut o relație de cinci luni cu actrița Blake Lively.

Se poate observa, totodată, preferința starului pentru modele și pentru blonde.

Graficul se închide cu cea mai nouă cucerire a lui DiCaprio, Camila Morrone, modelul argentinian în vârstă de 21 de ani. Cei doi sunt împreună din decembrie 2017, iar relația lor pare solidă, ei fiind văzuți deseori împreună.

Articole asemanatoare
Leonardo DiCaprio
DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene
Leonardo DiCaprio
Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”
Leonardo DiCaprio
Cum o susține Leonardo DiCaprio pe activista de mediu Greta Thunberg
will smith
Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Comenteaza acest articol

Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

by Andreea Damian   1 min
0