Tabu
Image default
LIFESTYLE

„Let’s Do It, Romania!”: 17 septembrie, Zi de Curățenie Națională

Let’s Do It, Romania! organizează anul acesta Ziua de Curățenie Națională sâmbătă 17 septembrie, împreună cu alte 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Voluntarii, inclusiv din Bistrița-Năsăud, sunt așteptați în 17 septembrie să strângă deșeurile din natură și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/. Pentru informații suplimentare, pot contacta coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/.

Partenerii instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.

În continuare, Let’s Do It, Romania! îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze în aplicația TrashOut deșeurile pe care le întâlnesc în natură. Echipa Let’s Do It, Romania! va trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în maximum 30 de zile, acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective.

”Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Lets Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Lets Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

ARTICOLE SIMILARE

PELINEL e insarcinata? Cu cine? De ce a renuntat la numele Boureanu

Cadouri ideale pentru un barbat pasionat de masini

realitatea

Robert Randolph: John Travolta e homosexual

realitatea

Sorana, ex-Asia, se desparte de soţul ei ! “Răsuflu uşurată că nu am facut un copil”

La 17 ani era o adolescenta cu ochelari si cu acnee. Acum, e papusica Hollywoodului!

Vreti sa slabiti? Mancati dezbracate!

Scrie un comentariu