Home > Sex-Relatii > Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

anghel damian si lia bugnar

Sunt actori, colegi de teatru și scriu împreună diverse scenarii pentru piese sau povești de televiziune. Dar Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani) trăiesc și o poveste de dragoste care a ieșit la iveală după ce au început să colaboreze împreună pentru scenariul serialului “Vlad”, unde actorul joacă unul dintre rolurile principale.

anghel damian si lia alaturi de radu iacoban

anghel damian si lia alaturi de radu iacoban

Dacă la început actorul nu a povestit despre relația pe care o are pentru că nu știa dacă Lia Bugnar ar fi de acord să se vorbească, acum lucrurile s-au mai relaxat. Însă odată cu apariția ei la un reality-show și colaborarea pentru scenariul la serialul “Vlad”, au început să apară detalii. Iar actorul a povestit recent cum a început povestea lor de dragoste la teatru.

emilian-oprea-lia-bugnar-anghel-damian

emilian-oprea-lia-bugnar-anghel-damian

“Este o parte amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja șapte ani, doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede că pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Și evident că locuim împreună, ar fi ciudat să nu fie așa”, a povestit Anghel Damian.

lia bugnar si anghel damian

lia bugnar si anghel damian

Și tot el a mai povestit că făcând parte din această breaslă “m-a făcut să mă îndepărtez la început de ea. Dar, cred că educația pe care mi-au oferit-o mi-a dat instrumentele necesare să fac această profesie și mi-a setat așteptările just în raport cu ceea ce a urmat”, a povestit actorul care acum este în pauză de proiectele de teatru dar și de televiziune din cauza coronavirusului. Cei doi au aceleași pasiuni, începând cu teatrul și scrisul, iar acasă au foarte multe subiecte comune de discutat acasă.

Articole asemanatoare
paul ipate
Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală
Top 10 citate din interviurile Tabu / 2013
Lia Bugnar: “Iubirea se ţine scai de mine”

Comenteaza acest articol

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

by Tabu Tabu   1 min
0