Tabu
Image default
LIFE & LOVEPEOPLE

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Sunt actori, colegi de teatru și scriu împreună diverse scenarii pentru piese sau povești de televiziune. Dar Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani) trăiesc și o poveste de dragoste care a ieșit la iveală după ce au început să colaboreze împreună pentru scenariul serialului “Vlad”, unde actorul joacă unul dintre rolurile principale.

anghel damian si lia alaturi de radu iacoban
anghel damian si lia alaturi de radu iacoban

Dacă la început actorul nu a povestit despre relația pe care o are pentru că nu știa dacă Lia Bugnar ar fi de acord să se vorbească, acum lucrurile s-au mai relaxat. Însă odată cu apariția ei la un reality-show și colaborarea pentru scenariul la serialul “Vlad”, au început să apară detalii. Iar actorul a povestit recent cum a început povestea lor de dragoste la teatru.

emilian-oprea-lia-bugnar-anghel-damian
emilian-oprea-lia-bugnar-anghel-damian

“Este o parte amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja șapte ani, doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede că pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Și evident că locuim împreună, ar fi ciudat să nu fie așa”, a povestit Anghel Damian.

lia bugnar si anghel damian
lia bugnar si anghel damian

Și tot el a mai povestit că făcând parte din această breaslă “m-a făcut să mă îndepărtez la început de ea. Dar, cred că educația pe care mi-au oferit-o mi-a dat instrumentele necesare să fac această profesie și mi-a setat așteptările just în raport cu ceea ce a urmat”, a povestit actorul care acum este în pauză de proiectele de teatru dar și de televiziune din cauza coronavirusului. Cei doi au aceleași pasiuni, începând cu teatrul și scrisul, iar acasă au foarte multe subiecte comune de discutat acasă.

ARTICOLE SIMILARE

4 zodii cărora le place să fie controlate. Le plac partenerii dominatori

Andreea Damian

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Tabu Tabu

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! Mesajul emoționant publicat de artistă

Andreea Damian

Laura Cosoi, amintiri din vacanța de anul trecut

Tabu Tabu

Tudor Chirilă, despre operația suferită în Germania. Când va reveni pe scenă

Andreea Damian

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: “Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu