Home > Slider > Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Liam Neeson

Se spune adesea că nu îți dai seama ce ai până nu pierzi ceva. Iar de aceste cuvinte îți amintești adesea când o persoană iubită moare. Și de asta s-a convins și actorul Liam Neeson, care și-a pierdut soția într-un tragic accident de schi.

Liam Neeson se afla la Toronto, pentru a filma un film, în martie 2009. A primit un telefon, când era pe platourile de filmare, iar persoana de la capătul celălalt îl anunța că partenera sa de viață a avut un accident la schi. Natasha Richardson lua lecții de schi pentru începători pe o pârtie din Quebec. Aceasta a căzut și s-a lovit puternic la cap. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra lui Liam Neeson. În scurt timp, actrița a primit îngrijiri medicale. Aceasta părea lucidă, putea să vorbească și să se poarte normal. A refuzat ajutorul paramedicilor și internarea în spital. În ciuda durerii, i-a povestit soțului ei că a căzut în zăpadă și că nu e nimic serios.

„Am mers la ea și i-am spus că o iubesc”, își amintește Liam Neeson. „I-am spus: <<Iubito, nu-ți vei reveni, te-ai lovit puternic la cap. Nu știu dacă mă auzi, dar… Ne vom întoarce împreună acasă la New York. Și toată familia și toți prietenii vor veni să te vadă>>”, a declarat actorul, într-un interviu.

După ce a refuzat și a doua oară îngrijirile, actrița s-a întors în camera de hotel. A început să o doară capul și a mers de urgență la un spital local. De acolo a fost transferată la Montreal, fiind în stare critică. A doua zi, a fost dusă cu avionul de urgență la un alt spital din New York, unde a murit pe 18 martie 2009.

Din autopsie a reieșit faptul că soția lui Liam Neeson a murit din cauza unui hematom epidural. În momentul accidentului i s-a format un cheag de sânge pe creier. În ciuda faptului că părea să se simtă bine, aceasta a murit.

Natasha Richardson era donator de organe. Aceasta a continuat să trăiască prin alte persoane, ale căror vieți le-a salvat. Dar cel mai important, continua să trăiască în inimile soțului și copiilor ei.

El și soția sa erau împreună de 16 ani. Se cunoscuseră în cadrul producției pentru Broadway „Anna Christie”, în anul 1993. De atunci, cei doi au rămas prieteni. Un an mai târziu, s-au căsătorit și s-au stabilit la New York. În scurt timp au apărut și cei doi copii ai lor, Micheal și Daniel.

„Să pierzi pe cineva drag este cel mai greu lucru cu putință. (…) Soția mea a murit subit. Mi-a adus atâta fericire. Ea era totul pentru mine. Toți acei 16 ani în care i-am fost soț m-au învățat cum să iubesc necondiționat”, a mărturisit Liam Neeson despre soția sa.

„Ar trebui să fim recunoscători soțiilor. Pentru că viața este scurtă. Trebuie să petrecem mai mult timp cu ele. Să le tratăm bine, pentru că, într-o zi, vom primi un telefon și ne va anunța că… (…) Trăiește și iubește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Pentru că într-o zi, chia așa va fi, ultima zi. Profită și trăiește-ți viața! spune-i alesei tale că o iubești, amintește-i asta în fiecare zi”, îi sfătuiește actorul pe bărbați.

Articole asemanatoare
Lily Allen
Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste
Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”
Liam Neeson
Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale
liam neeson
Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Comenteaza acest articol

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

by Andreea Damian   2 min
0