Home > Agenda > stiri > Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

Pentru a-i atrage pe tineri la vot, membrii echipei de campanie ai preşedintelui Americii, s-au gândit să legalizeze consumul drogurilor uşoare.

Barack Obama a fost un consumător înrăit de marijuana, după cum afirmă în cartea sa autobiografică, “Barack Obama: The Story”. Acesta iniţiase noi moduri prin care scurtă ţigara putea fi fumată şi era cunoscut pentru apartenenţa la o gaşcă numită, “Choom Gang” sau altfel spus “Gaşca de fumători”.

Legalizarea consumul de marijuana i-ar aduce de la două până la patru procente in plus, fapt ce ar fi suficient pentru a-i asigura victoria în cursa prezidenţială.

Articole asemanatoare
Barack Obama
Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama
harry
Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry
Obama
Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV
BARACK OBAMA nu e nascut in SUA? Marele scandal al CNP-ului!

Loading...

1 Response

  1. GanjaCowboy

    Delirati fratilor!!!!

    Obama a spus clar ca nu are o astfel de intentie. Ba chiar mai mult, desi a promis in campania electorala ca DEA nu o sa mai inchida dispensare, nr. de dispensare distruse de DEA a crescut in mandatul lui. ….intr-adevar Obama a fost fumator …cunoaste toata povestea ..insa exista un calcul care nu il lasa sa faca vreo miscare in directia asta. Probabil industria penitenciarelor.
    Nu traiti cu iluzia ca America e o democratie …daca era canabisul ar fi fost legal de ceva timp pt ca peste 50% din populatie doreste legalizarea.

Comenteaza acest articol

Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

by   <1 min
1