Home > Agenda > stiri > Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

Pentru a-i atrage pe tineri la vot, membrii echipei de campanie ai preşedintelui Americii, s-au gândit să legalizeze consumul drogurilor uşoare.

Barack Obama a fost un consumător înrăit de marijuana, după cum afirmă în cartea sa autobiografică, “Barack Obama: The Story”. Acesta iniţiase noi moduri prin care scurtă ţigara putea fi fumată şi era cunoscut pentru apartenenţa la o gaşcă numită, “Choom Gang” sau altfel spus “Gaşca de fumători”.

Legalizarea consumul de marijuana i-ar aduce de la două până la patru procente in plus, fapt ce ar fi suficient pentru a-i asigura victoria în cursa prezidenţială.

Articole asemanatoare
obama
Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie
Obama
Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui
obama
Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral
Barack Obama
Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Loading...

1 Response

  1. GanjaCowboy

    Delirati fratilor!!!!

    Obama a spus clar ca nu are o astfel de intentie. Ba chiar mai mult, desi a promis in campania electorala ca DEA nu o sa mai inchida dispensare, nr. de dispensare distruse de DEA a crescut in mandatul lui. ….intr-adevar Obama a fost fumator …cunoaste toata povestea ..insa exista un calcul care nu il lasa sa faca vreo miscare in directia asta. Probabil industria penitenciarelor.
    Nu traiti cu iluzia ca America e o democratie …daca era canabisul ar fi fost legal de ceva timp pt ca peste 50% din populatie doreste legalizarea.

Comenteaza acest articol

Liber la marijuana, semnat: Barack Obama

by   <1 min
1