Home > Agenda > LIBERTY PARADE 2011, un eveniment prezentat de cel mai cunoscut DJ român, VALI BĂRBULESCU

LIBERTY PARADE 2011, un eveniment prezentat de cel mai cunoscut DJ român, VALI BĂRBULESCU

O prezenţă nelipsită de la cele mai mari evenimente de muzică electronică, Vali BĂRBULESCU va mixa un set de o oră anul acesta la Liberty Parade. Cel mai cunoscut DJ român va fi şi MC-ul celei mai mari manifestări dance din ţară, organizate de Radio 21, ce are loc sâmbătă, 30 iulie 2011, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Pentru Liberty Parade 2011, Vali BĂRBULESCU pregăteşte un mix “groovy şi uplifting”.

„Îmi aleg piesele cu trei zile înainte şi cam atat. Ca şi în ceilalti ani, eu voi fi şi acum gazda evenimentului şi va trebui să am grija să fiu “în voce” pentru noaptea de sâmbătă. Voi avea un set ce ma va reprezenta 100% din punct de vedere muzical”, spune DJ-ul Radio 21 – numit trei ani consecutiv “Best Romanian DJ” pe djlist.com şi câştigător al premiului “Best Radio DJ” la Romanian Music Awards 2010.

Atuul său ca DJ este „pasiunea pentru muzică, restul vine de la sine”, crede Vali BĂRBULESCU, un artist ce impresionează de fiecare dată pe scenă cu energia sa debordantă. „Logodnica mea, Delia, va fi alături de mine în acest an şi asta mă va motiva şi mai mult! Este extraordinar sentimentul că o pot face mandra de mine”, mărturiseşte Vali BĂRBULESCU, a.k.a Val LAVILLE.

Deşi vine pentru a opta oară la LIBERTY PARADE, emoţiile nu-l părăsesc niciodată: „2003 a fost prima ediţie la care am participat. A fost super exciting. Îmi aduc aminte că pe atunci mixam doar pe discuri de vinyl şi am apărut cu nişte dispozitive speciale pentru a evita să-mi “sară acul” de la vibraţii; de atunci am participat la fiecare ediţie şi în fiecare an a fost din ce în ce mai cool! Cel mai mult mi-a plăcut ediţia de anul trecut, cu Above & Beyond!”.

Liberty Parade este „visul oricărui DJ”, crede Vali. „Au trecut aproape 20 de ani de când am mixat prima dată într-un club, şi cu toate astea simt aceeaşi emoţie şi fac asta cu aceeaşi placere de fiecare dată când urc pe scenă”.

Pe “cel mai tehnic DJ roman” fanii îl pot urmări pe site-ul său personal -http://valibarbulescu.posterous.com, unde pot afla mai multe despre cea de-a doua sa pasiune – fotografia, dar şi pe reţelele sociale:  twitter.com/valibarbulescu  facebook.com/valibarbulescumusic; facebook.com/valibar; facebook.com/vallavillemusicyoutube.com/valibarbulescu

Minimix-ul pregătit de Vali Bărbulescu drept preview pentru publicul LIBERTY PARADE este disponibil pe mixcloud.com: https://www.mixcloud.com/deprecated/

Imnul Liberty Parade, realizat de KEO vs Vali Bărbulescu este disponibil pe site-ul oficial www.libertyparade.com şi pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=zH0NS1_a4YQ&feature=channel_video_title

Cel mai mare eveniment dance din România – LIBERTY PARADE -, organizat de Radio 21, aduce în faţa publicului DJi unul şi unul, mixuri dinamice şi o senzaţională energie.

Liberty Parade cheamă spiritele libere la distracţie pe 30 iulie 2011 la ora 16:00 la Olimp, de unde va porni caravana către plaja dintre Venus şi Saturn!

Cele trei camioane ce conduc caravana şi dau tonul distracţiei vor fi conduse muzical de: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof, DJ KRUGER, Rhadow.

Pe scena LIBERTY PARADE ARENA vor urca: Christian GREEN, NTFO, ALLEN, Request 629, Adrian EFTIMIE, Vali BĂRBULESCU, DJ Optick, SHARAM , Vika JIGULINA, Raoul RUSSU.

Fanii muzicii dance sunt invitaţi pe www.libertyparade.com  şi pe www.radio21.ro pentru mai multe detalii şi nu în ultimul rând, pentru a-şi stabili punctele de întâlnire.

Liberty Parade e prezent pe:

Facebook: http://www.facebook.com/libertyparade
YouTube: https://www.youtube.com/user/libertyparadeoficial
TWITTER: https://mobile.twitter.com/!/libertyparade
MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/deprecated/

Un eveniment organizat de RADIO 21. Parteneri oficiali: Pepsi, Kent, Music Channel, Primăria Mangalia. Mulţumiri speciale: DUMATRUCKS; FORCE 1.

BLOGGERI OFICIALI: Cristi Dorombach (piticu.ro), Cosmin Zodilă (mrcosmin.ro)

INTRAREA ESTE LIBERĂ ÎN INCINTA ARENEI ŞI PERMISĂ DOAR PERSOANELOR CARE AU ÎMPLINIT 18 ANI!


2 Responses

  1. razvan

    pentru mine cel mai cunoscut e raresh care pune muzica in afara…deci e relativa treaba cu cel mai cunoscut 🙂

Comenteaza acest articol

LIBERTY PARADE 2011, un eveniment prezentat de cel mai cunoscut DJ român, VALI BĂRBULESCU

by realitatea   2 min
2