Restaurantele din Italia și Marea Britanie folosesc paie din paste pentru a reduce consumul de plastic
Pentru a ajuta la rezolvarea problemei poluării cu plastic, britanicul Maxim Glemann a fondat compania Stroodles care produce paie pentru băuturi din... Read More
Halloweenul pentru hateri: păcălește copiii cu varză de Bruxelles învelită în ciocolată
Pentru cei cărora li se pare că sunt prea multe sărbători, că sunt importate, că pur și simplu ai nevoie de prea... Read More
Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie
O emisiune de televiziune din Marea Britanie le cere participanților să devină vegetarieni sau să-și mănânce propriul animal de companie. Show-ul care... Read More
De ce merită să aștepți și să consumi dovleacul de toamnă – iarna
Nu toate fructele și legumele au gustul cel mai bun imediat după ce sunt culese, unele, cum e dovleacul continuă să-și îmbunătățească... Read More
Restaurantul care îi taxează în plus pe clienții care nu mănâncă tot din farfurie
Un restaurant din Cehia vrea să combat risipa alimentară și a impus o taxă pentru clienții care nu mănâncă tot din farfurie.... Read More
Cineva a înregistrat cum crește rubarba (la propriu) și a ieșit un sound cel puțin interesant
Folosim expresia “auzi cum crește iarba” dar uite că cineva chiar s-a gândit să înregistreze cum… sună rubarba atunci când crește. Mai... Read More
Iubitorii de sushi și de sashimi trebuie să știe că mâncarea aceasta e periculoasă
Sushi-ul provine din Japonia de acum 1.600 de ani, se pare. Pe atunci, desigur, rețetele gătite cu foc erau mai puține. Problema... Read More
Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea
Cererea globală de cafea și cacao este în creștere însă, în zona ecuatorială, unde se produc aceste două culturi, viitorul nu arată... Read More