Tabu
Image default
BEAUTY

Lifestyle Beauty

Galenic cu ulei de argan

 

Cercetătorii de la Galenic au folosit în ultimul lor produs uleiul de argan pentru că, oricare ar fi cauza uscării, pielea are o nevoie imperativă de hrănire, protecție, revitalizare, regenera­re, pentru a-și regăsi echilibrul. Uleiul de argan, prin puterea sa excepțională de res­truc­turare, înde­pli­nește fiecare dintre aceste funcții, așa că efectele sunt imediate, mai multă su­ple­țe, mai mult confort, mai multă strălucire.

 

 
Comme des Garçons 888

 

Lansat recent, ultimul parfum Comme des Garçons a fost numit cel mai inovator al anului pentru încercarea de a reproduce mirosul aurului. Cea mai intrigantă combinație întâlnită de specialiști până acum este reproducerea perfectă a metalului prețios: cald, distant și rece în același timp.

 

 

Machiaj instant

 

Cât timp îți ia să te pregătești pentru o petrecere și mai ales cum ar fi dacă ai putea să economisești un pic de timp simplificând unul dintre pași. Dacă ești invitată la o petrecere cu tema anilor ’80, te putem ajuta cu noile patch-uri cu machiaj instant de la ColorOn Professional. Tot ce trebuie să faci este să aplici banda pe pleoapă, apeși puțin și ești gata de petrecere.

 

 

Kenzo Amour Holi în ediție limitată

 

În căutare de noi arome, parfumierii de la Kenzo au călătorit tocmai în India, unde în fiecare an toată lumea se distrează cu un joc colorat numit Holi, festivalul culorilor.  Nicio aromă nu a scăpat neculeasă, iar parfumul creat în ediție limitată poartă numele de Kenzo Amour Holi.

ARTICOLE SIMILARE

Ingredientele unui dus perfect

Natural

realitatea

Primul card de credit parfumat

realitatea

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Reese Witherspoon susţine Campania Respectului

Scrie un comentariu