Home > Lifestyle > culinar tabu > Light si Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Light si Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria si ajunge si in Romania prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu doua sortimente noi: light si bio.

Cum se obtine laptele condensat Maresi si la ce poate fi folosit?

Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat (250g) este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspat si natural din Alpii austrieci. In timpul procesului de productie, apa se extrage din lapte, iar incalzirea il face durabil.

Folosit in cafea, laptele condensat Maresi ii va oferi acesteia un gust cremos, mai bogat si mai intens, net superior cafelei obisnuite si o culoare maro-aurie imbietoare, care intensifica placerea! Pentru a beneficia de o spuma de lapte cremoasa, raciti sticla si agitati-o bine inainte de utilizare. Savurati apoi cu inghitituri mici si veti vedea cum o banala cafea se poate transforma intr-o incantare pentru simturi! Laptele condensat Maresi poate fi folosit insa si ca baza pentru diferite deserturi: strudel, tarte, inghetata, cupcakes, muffins, brownies, fiind perfect pentru gatit si copt. 


Articole asemanatoare
Julius Meinl prezinta cea mai recenta inovatie din lumea cafelei
Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss
Cafeaua Jacobs da tonul la joaca!
De Sarbatori, Doncafe rasplateste femeile cu noi sortimente de sezon

Comenteaza acest articol

Light si Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

by   1 min
0