Tabu
LIFESTYLE

Light si Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria si ajunge si in Romania prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu doua sortimente noi: light si bio.

Cum se obtine laptele condensat Maresi si la ce poate fi folosit?

Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat (250g) este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspat si natural din Alpii austrieci. In timpul procesului de productie, apa se extrage din lapte, iar incalzirea il face durabil.

Folosit in cafea, laptele condensat Maresi ii va oferi acesteia un gust cremos, mai bogat si mai intens, net superior cafelei obisnuite si o culoare maro-aurie imbietoare, care intensifica placerea! Pentru a beneficia de o spuma de lapte cremoasa, raciti sticla si agitati-o bine inainte de utilizare. Savurati apoi cu inghitituri mici si veti vedea cum o banala cafea se poate transforma intr-o incantare pentru simturi! Laptele condensat Maresi poate fi folosit insa si ca baza pentru diferite deserturi: strudel, tarte, inghetata, cupcakes, muffins, brownies, fiind perfect pentru gatit si copt. 

ARTICOLE SIMILARE

RealLife Dishwasher, o capacitate mai mare de incarcare pentru creativitate fara limite

realitatea

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Andreea Damian

Cantareata romanca SLABESTE cu mancare japoneza / A topit deja 5 kg!

Dieta ucigatoare a supermodelelor Victoria’s Secret!

realitatea

Moda în SUA: își pun piercing dermal în loc de inel de logodnă

Andreea Damian

IMAGINILE durerii: MONICA GABOR in Romania pentru inmormantarea mamei sale

realitatea

Scrie un comentariu