Home > beauty > LILI SANDU a slabit fortat?

LILI SANDU a slabit fortat?

Show-ul “Dansează printre stele”, care a debutat săptămâna trecută la Antena 1, pare să promită extrem de multe, iar numele răsunătoare selectate care alcătuiesc echipa emisiunii îi fac pe telespectatori destul de curioşi în privinţa modului în care se va desfăşura acţiunea. Lili Sandu este, de departe, una dintre cele mai mari surprize atunci când vorbim despre capitolul “prezentatori”, fiind acompaniată de celebrul Horia Brenciu şi, nu în ultimul rând, de Victor Slav. Prima ediţie a spectacolului a pus-o într-o lumină extrem de favorabilă pe focoasa brunetă, care s-a descurcat de minune, luând în considerare că acţiunea s-a desfăşurat live. Lili a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre acest pas importand din viaţa ei şi, totodată, despre intenţiile sale în ceea ce priveşte reluarea unei cariere muzicale.

Lili a purtat o rochie neagră cu un decolteu foarte generos, iar gurile rele vorbeau, după încheierea primei emisiuni, de faptul că artista ar fi pierdut foarte mult în greutate.

Cu toate acestea, Lili a mărturisit că nu este nicidecum vorba despre vreo problemă de sănătate, ci, din contră, este adepta unui stil de viaţa extrem de echilibrat. “Modul de viaţă foarte sănătos şi sportul mă ajută să mă menţin în formă! În Los Angeles, acolo unde am locuit în ultimii ani, se pune foarte mult accent pe nutriţie, aşa că de aici mi-am însuşit deprinderea de a mânca sănătos şi sunt foarte mulţumită de rezultate”, a dezvăluit bruneta.

Articole asemanatoare
lili-sandu
Câte kilograme a luat în plus Lili Sandu înainte cu o lună să nască
lili_sandu_silviu_tolu
Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu
lili-sandu
Ce evenimente importante așteaptă viitoarea mămică Lili Sandu
lili-sandu
Lili Sandu a pozat în costum de baie la 6 luni de sarcină

Comenteaza acest articol

LILI SANDU a slabit fortat?

by   1 min
0