Tabu
Image default
BEAUTY

LILI SANDU a slabit fortat?

Show-ul “Dansează printre stele”, care a debutat săptămâna trecută la Antena 1, pare să promită extrem de multe, iar numele răsunătoare selectate care alcătuiesc echipa emisiunii îi fac pe telespectatori destul de curioşi în privinţa modului în care se va desfăşura acţiunea. Lili Sandu este, de departe, una dintre cele mai mari surprize atunci când vorbim despre capitolul “prezentatori”, fiind acompaniată de celebrul Horia Brenciu şi, nu în ultimul rând, de Victor Slav. Prima ediţie a spectacolului a pus-o într-o lumină extrem de favorabilă pe focoasa brunetă, care s-a descurcat de minune, luând în considerare că acţiunea s-a desfăşurat live. Lili a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre acest pas importand din viaţa ei şi, totodată, despre intenţiile sale în ceea ce priveşte reluarea unei cariere muzicale.

Lili a purtat o rochie neagră cu un decolteu foarte generos, iar gurile rele vorbeau, după încheierea primei emisiuni, de faptul că artista ar fi pierdut foarte mult în greutate.

Cu toate acestea, Lili a mărturisit că nu este nicidecum vorba despre vreo problemă de sănătate, ci, din contră, este adepta unui stil de viaţa extrem de echilibrat. “Modul de viaţă foarte sănătos şi sportul mă ajută să mă menţin în formă! În Los Angeles, acolo unde am locuit în ultimii ani, se pune foarte mult accent pe nutriţie, aşa că de aici mi-am însuşit deprinderea de a mânca sănătos şi sunt foarte mulţumită de rezultate”, a dezvăluit bruneta.

ARTICOLE SIMILARE

Iwostin, pentru îngrijirea tenului cuperozic

realitatea

Dosarele Clear: Cum poți deveni memorabil cu ajutorul carismei

Instrumentele esențiale din trusa de mani-pedi a oricărei femei

Andreea Damian

Deborah Bioetyc, produsele de plajă în ambalaje romantice

realitatea

Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

Adina Halas – Secrete de infrumusetare

Scrie un comentariu