Home > Slider > Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

lili sandu si silviu tolu
După ce anul trecut s-a logodit cu iubitul ei, modelul Silviu Tolu (28 de ani) care i-a dat inelul de ziua ei, anul acesta Lili Sanu a anunțat vestea cea mare. La 40 de ani este însărcinată și va avea primul ei copilaș. Actrița și cântăreața va deveni peste șase luni mama și a dat anunțul pe rețele de socializare arătând și testul de sarcina. „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili. Cei doi viitori părinţi nu au dorit momentan să dezvăluie sexul copilului.
testul de sarcina al lui lili sandu

testul de sarcina al lui lili sandu

 Lili Sandu şi Silviu Ţolu s-au cunoscut în Turcia și deși îi desparte foarte mulți ani cei doi se iubesc că în prima zi.  “Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a povestit  Silviu.
Cine e Lili Sandu?
Lili Sandu a avut primul contact cu scenă prin intermediul Școlii Vedetelor a cărei “elevă” a fost. În 1998 a luat locul III la Festivalul de muzică ușoară “Mamaia ’98”, secțiunea interpretare, iar în anul 2000 a devenit componentă trupei Trinity. În 2005 a jucat în telenovelele de succes “Numai iubirea”. În anul 2007 a lansat videoclipul piesei “Jump”, inclusă pe albumul “Under my soul”. A avut o relație de lungă durata cu Bogdan Stelea. A fiost prezentatoare TV și a participat și la câteva reality-showuri.
Articole asemanatoare
lili sandu
Drama trăită de Lili Sandu! Vestea teribilă pe care i-au dat-o medicii
lili sandu si iubitul silviu tolu
Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020
LILI SANDU a slabit fortat?
O actrita din Romania, de nerecunoscut dupa ce a stat in America mai multi ani!

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

by Tabu Tabu   1 min
1