Tabu
PEOPLESlider

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

După ce anul trecut s-a logodit cu iubitul ei, modelul Silviu Tolu (28 de ani) care i-a dat inelul de ziua ei, anul acesta Lili Sanu a anunțat vestea cea mare. La 40 de ani este însărcinată și va avea primul ei copilaș. Actrița și cântăreața va deveni peste șase luni mama și a dat anunțul pe rețele de socializare arătând și testul de sarcina. „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili. Cei doi viitori părinţi nu au dorit momentan să dezvăluie sexul copilului.
testul de sarcina al lui lili sandu
testul de sarcina al lui lili sandu
 Lili Sandu şi Silviu Ţolu s-au cunoscut în Turcia și deși îi desparte foarte mulți ani cei doi se iubesc că în prima zi.  “Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a povestit  Silviu.
lili sandu
lili sandu
Cine e Lili Sandu?
Lili Sandu a avut primul contact cu scenă prin intermediul Școlii Vedetelor a cărei “elevă” a fost. În 1998 a luat locul III la Festivalul de muzică ușoară “Mamaia ’98”, secțiunea interpretare, iar în anul 2000 a devenit componentă trupei Trinity. În 2005 a jucat în telenovelele de succes “Numai iubirea”. În anul 2007 a lansat videoclipul piesei “Jump”, inclusă pe albumul “Under my soul”. A avut o relație de lungă durata cu Bogdan Stelea. A fiost prezentatoare TV și a participat și la câteva reality-showuri.

ARTICOLE SIMILARE

Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Fanii au reacționat imediat

Andreea Damian

Cum a decurs experimentul în care oamenii au trăit în izolare completă timp de 2 ani și de ce a eșuat

Andreea Damian

Concurs inchis: Tabu si Rotta Natura te provoaca sa castigi premii pentru sanatatea ta!

realitatea

Imaginea postată de Anamaria Prodan confirmă totul

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știi înainte de devii roșcată

Andreea Damian

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Dora Constantinovici

1 comentariu

Scrie un comentariu