Tabu
PEOPLE Slider

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

lili sandu si silviu tolu

Familia solistei și actriței de televiziune este bucuroasă căci micuțul lor tocmai a împlinit 2 ani. Lili Sandu este una dintre vedetele de la noi care a născut în timpul pandemiei, cu reguli noi, printre care cea care, tatăl copilului, modelul Silviu Tolu, care nu a putut să-i fie partenerei aproape la naștere
Lili Sandu și Silviu Tolu, alături de băiețelul lor, Thomas Jay, au realizat o ședință foto pentru a sărbători două luni de viață de când a venit pe lume.

silviu tolu si lili sandu au sarbatorit doua luniÎn plus, fosta vedetă de televizune a publicat un text pe pagina ei de socializare despre cum își petrece ea timpul și nu merge la sală. “Sunt deja la aproape 8 săptămâni de la naștere și încep ușor să-mi reintru în stilul meu de viața activ. Dar până să ajung la o oră de kickboxing pe care o practicăm înainte, mă mulțumesc cu plimbările lungi în aer liber alături de fiul meu. Orice gen de mișcare este binevenit și nu uit niciodată să am la mine o sticlă cu apă plată sau ceai pentru lactație”, a scris Lili Sandu pe paginile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Castigatorii concursului 10 seturi pentru o baie perfecta!

realitatea

Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani

Andreea Damian

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

Efectele negative neașteptate pe care izolarea socială le are asupra sănătății

Andreea Damian

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Tabu Tabu

Ce mesaj emoţionant i-a scris Antonia partenerului ei Alex Velea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu