Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

Familia solistei și actriței de televiziune este bucuroasă căci micuțul lor tocmai a împlinit 2 ani. Lili Sandu este una dintre vedetele de la noi care a născut în timpul pandemiei, cu reguli noi, printre care cea care, tatăl copilului, modelul Silviu Tolu, care nu a putut să-i fie partenerei aproape la naștere
Lili Sandu și Silviu Tolu, alături de băiețelul lor, Thomas Jay, au realizat o ședință foto pentru a sărbători două luni de viață de când a venit pe lume.

silviu tolu si lili sandu au sarbatorit doua luniÎn plus, fosta vedetă de televizune a publicat un text pe pagina ei de socializare despre cum își petrece ea timpul și nu merge la sală. “Sunt deja la aproape 8 săptămâni de la naștere și încep ușor să-mi reintru în stilul meu de viața activ. Dar până să ajung la o oră de kickboxing pe care o practicăm înainte, mă mulțumesc cu plimbările lungi în aer liber alături de fiul meu. Orice gen de mișcare este binevenit și nu uit niciodată să am la mine o sticlă cu apă plată sau ceai pentru lactație”, a scris Lili Sandu pe paginile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Când au avut loc primele relații sexuale ale omului

Andreea Damian

Ce este Bergamota – fructul puțin cunoscut, dar foarte apreciat în vremuri de pandemie

Andreea Damian

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

Descopera ce muze ii inspira pe designerii cunoscuti!

realitatea

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Andreea Damian

ADDA, decizie radicală: se retrage din viața publică. Diagnosticul crunt pus de medici

Andreea Damian

Scrie un comentariu