Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat fiul în condiții speciale

Duminică, 8 noiembrie, a avut loc un eveniment special pentru cuplul format din Lili Sandu și iubitul său, Silviu Țolu. Cei doi îndrăgostiți au fost emoționați și fericiți în același timp pentru că și-au botezat fiul într-o ceremonie restrânsă cu doar câteva persoane.

parintii silviu si lili sandu
Printre cei care le-au fost aproape a fost și Ileana Lazariuc, fosta colegă de trupa a lui Lili Sandu, care i-a rămas cea mai bună prietenea. Alături de cei doi părinți, la biserică, au fost doar persoane apropiate și nașii micuțului, datorită noilor restricții împotriva CoVid19. Fosta vedetă de televizine și cântăreața le-a prezentat pe instagram prietenilor virtuali ținutele micuțului dar și pe cele ale parintlor lui.

botez thomas jayMicuțul Thomas Jay a fost foarte cuminte iar Silviu a fost foarte mândru de fiul său și al lui Lili Sandu. Cei prezenți în cadrul ceremoniei din biserică au purtat măști și au fost foarte responsabili având în vedere condițiile și restricțiile impuse în ultima vreme din cauza pandemiei. Lili Sandu s-a bucurat foarte tare că a reușit să-și creștineze fiul și a postat diverse filmulețe sau imagini pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley și Gina Pistol au fost din nou în atenția tuturor. Ce s-a întâmplat

Tabu Tabu

Unde petrecem sarbatorile de Pasti

realitatea

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Murmur Loungewear: noua colecție semnată de Andreea Bădală

Andreea Damian

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Scrie un comentariu