Tabu
Image default
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Lily Allen se aventurează în lumea jucăriilor sexuale. Mai exact, plănuiește să-și dezvolte propria afacere cu astfel de accesorii pentru că „orgasmele sunt importante”.

Cântăreața nu a fost niciodată o femeie care să se ferească de subiectele tabu. A vorbit deschis despre sex chiar și în cântecele sale. Consideră că piața jucăriilor sexuale lansate de vedete trebuie „valorificată”, așa că a început să dezvolte un dispozitiv care să sporească plăcerea femeilor în dormitor.

Artista în vârstă de 34 de ani și-a dezvăluit planurile în timpul unui concert. Lily a spus mulțimii: „Dezvolt o jucărie sexual (…) probabil nu ar trebuie să vorbesc despre asta. Nu am dat un comunicat de presă sau ceva de genul acesta (…) Orgasmele sunt importante, doamnelor”.

Lily Allen a făcut mai multe dezvăluiri incendiare despre viața sa sexuală în cartea „My Thoughts Exactly” (Exact gândurile mele, n.red). În paginile autoiografiei sale, ea spune că făcut sex la 14 ani cu un prieten al tatălui ei. „Aveam 14 ani. El 19, dar părea că face parte dintr-o generație diferită. (…) Ulterior, m-am simțit bizar. Știam că ceea ce întâmplase nu era corect… Tatăl meu o transformase împreună cu prietenii săi într-o întâmplare comică (…) Am pus la cale planuri pentru a-l șantaja și chiar au pus în scenă cum să-l cheme și să-l ironizeze”, a povestit Lily Allen.

Aceasta a mai spus că a fost dezvirginată de un bărbat de 20 de ani, pe nume Fernando, în timpul unei vacanțe în Brazilia. De asemenea, artista britanică a mărturisit că a făcut sex cu prostituate pentru că „se simțea extrem de singură”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Adele: Aş deveni gay pentru Rihanna!

realitatea

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

Andreea Damian

Tatuajele nu prea mai sunt cool – Levine și Bieber demonstrează asta

realitatea

Institutul Pantone a ales două culori pentru anul 2021

Andreea Damian

Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!

realitatea

2 comentarii

Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 1 August 2019 at 9:38

[…] Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen, pe TABU.RO […]

Răspunde
Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen - Stiri eZZ 1 August 2019 at 12:26

[…] Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu