Tabu
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Lily Allen se aventurează în lumea jucăriilor sexuale. Mai exact, plănuiește să-și dezvolte propria afacere cu astfel de accesorii pentru că „orgasmele sunt importante”.

Cântăreața nu a fost niciodată o femeie care să se ferească de subiectele tabu. A vorbit deschis despre sex chiar și în cântecele sale. Consideră că piața jucăriilor sexuale lansate de vedete trebuie „valorificată”, așa că a început să dezvolte un dispozitiv care să sporească plăcerea femeilor în dormitor.

Artista în vârstă de 34 de ani și-a dezvăluit planurile în timpul unui concert. Lily a spus mulțimii: „Dezvolt o jucărie sexual (…) probabil nu ar trebuie să vorbesc despre asta. Nu am dat un comunicat de presă sau ceva de genul acesta (…) Orgasmele sunt importante, doamnelor”.

Lily Allen a făcut mai multe dezvăluiri incendiare despre viața sa sexuală în cartea „My Thoughts Exactly” (Exact gândurile mele, n.red). În paginile autoiografiei sale, ea spune că făcut sex la 14 ani cu un prieten al tatălui ei. „Aveam 14 ani. El 19, dar părea că face parte dintr-o generație diferită. (…) Ulterior, m-am simțit bizar. Știam că ceea ce întâmplase nu era corect… Tatăl meu o transformase împreună cu prietenii săi într-o întâmplare comică (…) Am pus la cale planuri pentru a-l șantaja și chiar au pus în scenă cum să-l cheme și să-l ironizeze”, a povestit Lily Allen.

Aceasta a mai spus că a fost dezvirginată de un bărbat de 20 de ani, pe nume Fernando, în timpul unei vacanțe în Brazilia. De asemenea, artista britanică a mărturisit că a făcut sex cu prostituate pentru că „se simțea extrem de singură”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai curajos pictorial! Cum arata acest model NUD, fara pic de Photoshop

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Femeile se îmbracă mai sexy atunci când sunt fertile

realitatea

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Dezamagirea in cuplu sau intre prieteni

realitatea

Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

Andreea Damian

2 comentarii

Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 1 August 2019 at 9:38

[…] Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen, pe TABU.RO […]

Răspunde
Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen - Stiri eZZ 1 August 2019 at 12:26

[…] Ce fel de jucării sexuale lansează pe piaţă cântăreaţa Lily Allen, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu